Ozanin_annesi ebruaren ebruaren kuru fasulye sekerliymis. Endokrincide diyetisyende yeme dedi bana.bulgur pilavi da dort kasigi gecmesin dedi.ne yiyecegiz sasirdim artik🤔
ebruaren Ozanin_annesi bulgur pilavının 3 kasıgı 1 dılım ekmek.2 dılım hakkım var 6 kasık yıyorum 😂kuru fasulye baklagıl degıl mı yaaa 😬
Vecy Ah o karpuzzz var yaaaaa içim gidiyor içimmm ama ne fayda doğurayım ilk iş soğuk karpuz diyorumm millet yiyemessin ki gaz yapar diyor 😂
SevgiGzalAte Slm Arkadaşlar bakin az yiyin ama ögün ü 6 ya cikarin Ben almanyada yasiyorum ve burada cidden cok önemsiyorlar ve bebek te Kalici olma riskine karsi önlem aliyorlar ve ben simdi aksam lari olmak üzere Saat 10 ila 11 arasi kalcadan inüsilin vuruyorm benim de aclik sekerim yüksek cikiyordu dün inüsilin in dozunu yükseltiler simdi iyi bakalim ve Her seyden az yiyin ve üzüm muz bal yememe mi söyledi dün doktorum türkiyede neler yasak bilmiyorum ama bana böyle söylediler sevgiler herkes e
goflak Vecy canim benim makinede arada şasirtiyor galba. Gecen cok yuksek cikti. Pesine bidaha olctum hemen bu sefer daha az cikti bi anlam veremedim
Vecy goflak evet bende şahit oldum makine şaşırabiliyo normal çıkmadığını düşündüğün sonuç için farklı parmaktan yapıyorum ara sıra