GzdeBilgeYlmaz sare55 ben hiç tüketmiyorum süt ürünlerini ilk aylarda tiksinti oldu inşallah yavaş yavaş başlayayım tüketmeye
sare55 GzdeBilgeYlmaz canim valla ben cok ilac kullanma taraftari deegilim. magmezyum ilaci versede icmezdim. o yuzden burnumu ve gozlerimi kapatip bi bardak sutu iciyorum. icmezsem bacak agrisindan öluyorum resmenn.
GzdeBilgeYlmaz Anladım cnm evet haklısın içmemek de fayda var ne bilim bende doktorun her verdiğini içiyorum iyi olacaksa diye 😐 ama gıdalardan almak çok daha iyi bu eksiklikleri maalesef bende de hiç Boğaz yok iştah yok ☹️
Sezen07 GzdeBilgeYlmaz sürekli yaşıyorum hiç bir tedavisi yok eklem romatizmam var küçüklüğümden beri oluyor yapılacak bişey yok bu hamileliktede oluyor masaj yap genelde gece olur yatakta ovustur o bölgeyi
GzdeBilgeYlmaz Sezen07 anladım canım inşallah geçer bir şekilde yoksa gerçekten zor . Kramp girdikten sonra bacak ağrısı çok yaşıyorum 😔
senanur GzdeBilgeYlmaz ah o kramplar benim de geceleri gerildiğim zaman olurdu öyle bir çığlık atardımki eşim eve biri girdi sanardı o da bağırırdı 😂😂
GzdeBilgeYlmaz senanur evet çok acıyor gerçekten eşime bahsediyorum normal birşey gibi geliyor ona sanırım öylece dinliyor 😂 yaşayan anlar ancak bizi 🙏🏻😊
Epelinkiran Benim hamilelikten önce de oluyodu şimdi dahafa arttı her sabah krampla uyanıyorum napcam bilmiyorum ilaç yazdrvam doktora ama doğal hemen geçircek bi çözümü varmı acaba? Bi de kramp girdiği an bi kaç saniye hiç bacağımı kıpırdatmıyorum sallarsam daha felaket acıyo ve gitmiyo ağrıaı
GzdeBilgeYlmaz Epelinkiran aynen benım öyle oluyor sallayayım diyorum geçer diye kımıldatamıyorum bile hergün süt içeceğim bakalım işe yarar inşallah
BusraYaman @GzdeBilgeYlmaz Valla ilk zamnlar duzenli bir sekilde ilaci kullanmistim etkisi oluyodu evet ama simdi icmiyorum malesef unutuyorum resmen ilac icmeyi o yuzden yine basladi kramlarim ama tabi devam etmeye calisicam yine.
GzdeBilgeYlmaz BusraYaman bir arkadaş yazmış hergün süt ve ürünlerini tüketmek gerekiyormuş ilaç kullanmaktansa daha iyi bu şekilde sende dene bakalım cnm
FeriDEniz GzdeBilgeYlmaz ondan kaynaklanabilir. Doktorunuza söylerseniz yazar size magnezyum ve kalsiyum takviyesi bi ilaç.