Gamzebrb Znrr hahahah ne kadar güldüm ya tahliye oldunuz mu lafına 😂 burda herkes aynı fikirde değil işte karşı fikir olduğu zaman böyle ezmeye çalışıyolar boşverin herkes kendisine eder 😂😂
ratatosk Özel tartışmanızı girip sinsi sinsi okudum cafe de çaktırmadan yan masayı dinliyomuş gibi heyecan yaptım 🤭🤭🤭
Znrr ratatosk açıktan yazmaya korktuk. Daha yeni çıktık müebbet falan yeriz diye özel yazdım. Kimseye lafımız sözümüz yok kendi halimizde takılıyoruz 😂
Gamzebrb happypregnant29 hahaha gece gece nasıl güldüm ya oruç bitene kadar oruç postu bitmez sonra bayram sonra kurban postu 😂
happypregnant29 ratatosk seni oruç postlarında görüyorum sakinliğini koruyarak yazıyorsun 😂acımazlar alırlar askıya aman 😄
Znrr ratatosk vah vaaaaah. Şimdi her yazdığıma dikkat ediyorum mazallah bi daha girmek istemem diyormuşum ve bu postu açtığım için yine askıya alıyorlarmış 😂😂😂😂
Gamzebrb happypregnant29 valla herkes kendisine suç ortağı arıyo vicdanını rahatlatmak için ama sizi askıya almalarıda saçma olmuş madem herkes istediğini söyleme özgürlüğünde neden sizinki kısıtlandı 😂
happypregnant29 Znrr bende yorum yaptığım için alınırım bir güzel süresiz 😂 son 65 günüm kaldı burda üzmesinler minnoş kalbimi 😂
happypregnant29 Gamzebrb evet tamda bunu derken admine kısıtlandım😂 doktora sor demiştim hanımefendi ye sadece sabote ettin dendi kalbim kırıldı 😄