happypregnant29 Znrr kız dayanamamışsın yapmışsın yorum 😂 sadece beğendim bizi aynı yerde görürlerse tıkarlar yine içeri 😂
happypregnant29 ratatosk anaam ikiz birde 😍 benimde erkek ay sanki yurtdışında Türk birine geldim gibi oldu son 65 olunca seninde 😄 happy kidste biraz olay çıkaralım 😂😂
happypregnant29 Gamzebrb evet tamda bunu derken admine kısıtlandım😂 doktora sor demiştim hanımefendi ye sadece sabote ettin dendi kalbim kırıldı 😄
ratatosk happypregnant29 shshshhjj bitmez bu muhabbet 😁😁 her ramazan hatipoğlu nasıl sabrediyor sanır taşı mübarek🤭
Znrr happypregnant29 benim girdiğim posta sen girme senin girdiğine ben girmeyim artık. Sonra birbirimizi çağırıyoruz diye suçlu oluyoruz 😂
happypregnant29 Znrr hahah tamam 😂😂 bir şey konuşacak olursak burda buluşuruz ulen ne hale düştük 😂😂😂
Gamzebrb ratatosk gerçekten ya bana o kadar saçma soru sorulsa deliririm nasıl dayanıyosa adam helal olsun asla saçma sapan anlamsız sorulara tahammül edemem 😂
Anneyizbiz Kızlar gece gece ne güldüm yavAllah da sizleri güldürsün. Çok takılmayın insanlar burada bazen ne dediğini bilmeden konuşuyor inanın aynı konu hakkında aynı soruda bir sürü post var bizde sıkıldık 😁😁😅😍