Znrr happypregnant29 kız biraz bahsetsene posttan arayıp bulup etiketliycem moderatörü. Ne sormuşlar konu neydi?
happypregnant29 Znrr valla tam hatırlamıyorum ya işte bir grup oruç tutanları linçliyor cahil kesimli bir şey yazmış direk bizi demiyor tabi kastediyor aklı sıra. Bulursam etiketlerim seni ama bir şey yapmazlar adımız geçmiyor diye
happypregnant29 Znrr konu çok başkaydı post sahibi yazmamış o başka şeyden şikayetçi idi diğeri yazmış bunu her posta giriyorlar diye başlamış
Znrr happypregnant29 neyse fazla yorum yapmıyorum. Cahil olan bizmişiz 😂😂😂 doktorumuza güvenince cahil olduk 😂😂😂
happypregnant29 Znrr sorma aynen aman tutsunlar dahada bir şey demem milleti biz mi düşünücez canım ay bi dinsiz imansız demedikleri kaldı
Znrr happypregnant29 şu her posta yazıyorsun diyenlerede sinir oluyorum. Girerim kardeşim sanane. Seni mi geriyor. Yazmışlar bende giriyorum.
Znrr happypregnant29 bak yine foruma giriyorum 10 postun 9 u oruç. Doktorlarına sormuyorlar buraya soruyorlar biz yazınca cahil oluyoruz.
happypregnant29 Znrr ben bakmıyorum artık direk geçiyorum sinir oluyorum yoksa. @SB_ neden olmadı acaba bizle aynı anda alındı.
happypregnant29 Suheyla06 hayır bide olay öyle duruma geldi ki sanki tutanlara laf ediyoruz gibi doktora sor diyoruz altı üstü. Niye özellikle oruca taktınız diyen bile oldu🤷♀️
Suheyla06 happypregnant29 ama hep aynı postlar insanı sıkıyor cidden ben soru soruyorum ciddi bir mesele örneğin onun üstüne bin tane aynı başlıklı sorular yazılıyor kaynanası ayrı şunu yiyebilirmiyim ayrı 🤦🏻♀️ Keşke formda belirtseler arama butonundan bulabileceklerini söyleseler
happypregnant29 Znrr dün postunda askıya alındığımız kız bizim dediğimizi diyor şimdi de bende dün doktora sor dinimizde izni var dedim laf yedim şimdi kendi demiş aynısını boşuna bir gün askıya alındık iyi mi