Mikmikk Msydn6 ya benim bu hastanede çok kötü anım var ama öyle bir anlatmışsını ki bir şans daha versem mi diye düşünmeden edemedim.. benimde evime 10 dk acil doğuma gitmek zorunda kalırsam en azından bilgilenmiş oldum teşekkür ederim🌸
Msydn6 Mikmikk hakkınızda hayırlısı olsun ama ben hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar dediğim gibi birazda şans meselesi sanırım🌸
Seherfkni Msydn6 merhaba size bişey sormak istiyorum 37.haftadan sonra acilden giriş nasıl oluyordu acaba benim 2 gündür sol tarafımda sancı oluyor 36 haftalığım çam sakurada takipliyim ama randevum ayın 6sında acilden nasıl muayne olabilirim
Msydn6 Seherfkni 37. Haftadan sonra Acil yeşil alandan girip kayıt açtırıyorsunuz o şekilde muayene olabiliyorsunuz yani 37 den sonra randevusuz bu şekilde gidip kontrol muayene olabiliyorsunuz 🌸
yeniannna34 Msydn6 gerçekten çok güzel anlatmışsın canim çok teşekkür ederim 🥰 Hersey gerçekten çok güzel ilerlemiş masallah çok sevindim içim rahatladı insallah banada böyle denk gelir 🥰
Tatlianne1 Msydn6 ayy çok güzel heralde okuduğum en iyi uzun hikaye olmalı. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️ çok güzel doğumun olmuş hikayen ilgin güzel çok hoşuma gitti.🙏🏻
Msydn6 Seherfkni Poliklinik randevusunu evet istediğin doktora alabiliyorsun ama acil yeşil alana gittiğiniz zaman o gün orda hangi doktor varsa hangisi nöbetçiyse o bakar size acilde seçme hakkınız yok
Tatlianne1 Msydn6 teşekkürler ❤️ bi kızım var 7 aylık şuan tekrar hamileyim. Ama doğumum o kadar kötü geçti ki ikinci çocuk aslaydı ama hamile kalmışım çok korkuyorum bilmiyorum
Msydn6 Tatlianne1 ilki benimde kötü ve zordu ama ikinci tam tersi oldu şükürler olsun ki 🤲🏼 Rabbim öyle bir yardım ediyorki hiç korkma inşallah güzel geçer kendine güven iyi düşün iyi olsun hep 🤲🏼🌸
123gullll Msydn6 merhaba bebeğiniz hayırlı olsun. Randevu alamazsak gün için, 39+0 da doğum için direk gitsek alıyorlar mı? Bir de gerçekten babaya 15 dj mi izin veriliyor 😢
Msydn6 123gullll yoğunluğa göre alırlar canım geri çevirmiyorlar diye biliyorum, evet babaya 15 dk izin veriliyor odada, sonrasında gelip çıkartıyorlar