EymenAli21 Amin inşallah çook teşekkür ederim 🤲🏼💛🥲 Daha güzel doğumlar hikayeler sizede nasip olsun inşallah🌸 hiç korkmayın Allah büyük kendinize ve doktorlarınıza güvenin onlar ne diyorsa onu uygulayın inşallah bir bakmışsınız olmuş bitmiş günler geçmiş bile 🤗 bende çok duygusalımdır ki keza insan doğum anında tabi haliyle daha hassas ve duygusal oluyor morale motivasyona ihtiyaç duyuyor beni bu anlamda çok iyi doyurdular sağolsunlar Allah razı oldun hep dua edicem gerçekten Rabbim sizin karşınıza da öyle bir ekip çıkartın inşallah, rezeneye gelince ben hastane çantama koymuştum canım liptonun sallamasını almıştım rezeneyi , yanıma birde elektrikli cezmemi almıştım hani kahve makineleri oluyorya sıcak suyumuzu o şekilde temin ettik gerçekten çok pratik oldu sallama çay ve kahveyide onda yaptık hep, kettle ve termos getirenlerde vardı onlarda olabilir hangisini tercih ederseniz 🌸 genelde kafeteryalar uzak oluyor ben 7. Katta kaldım mesela kafeteryalar zemin kattaydı haliyle ordan sıcak su gelmezdi hem steril olmazdı o yüzdne yanınıza mutlaka bu tarz birşey alın derim ben 🌸 Pede gelince de evet normal ve uzun ped götürmüştüm onlarla daha rahat ettim külodum da büyüktü zaten dikişlerim rahatsız olmadı hiç, depend bende çok duydum burda çoğu kişi onu tercih etmiş evet ama ben son anda almaktan vazgeçtim çünkü çoğu hemşireler özelliklede sezeryan olanlara depend çok önermiyormuş ki mantıklıda çünkü büyük lastikli külot göbeğe kadar çıkıyor sezeryan bantları ter olabilir birde çıkarması kolaymış kenardan yırtarak oluyomuş ama giyerken külot gibi alttan giyilmesi gerektiğinden altını komple soyman ve eğilmen gerekecek yada sana biri giydirecek sürekli bu sebeple ben tercih etmedim ilk gün hasta bezi ertesi günden sonrada normal ped yetti daha pratik oldu benim için 🌸