Eski9 Msydn6 Canım Allah hayırlı evlat eylesin hayirlis olsun inşallah ağladım okurken resmen çok duygulandım doğumuma az kaldı darısı bizlerin başına inşallah bebeginle ailenle mutlu güzel gunelr inşallah 😊😊
Msydn6 Eski9 Kamuran_celiik Dicle230 Amin kızlar teşekkür ederim 🤗🌸 Daha güzel doğumlar hikayeler sizede nasip olsun inşallah 💛
Gunee Msydn6 Ben şuan 19 haftalıgim bundan sonraki süreçte doğuma kadar gitsem doğumu orda istyrum kabul ederlermi
Gunee Bebekhemsiresi-1 merhaba ben 19 haftalık hamileyim de doğumu orda istyrum bunda sonraki aylarımda gelsem kabul ederlermi
Cicisss ikierkekannesi0408 benimde elif hıca doktorum çarşambaya sezeryana gün verdi ben sezeryan istemiyodum ama kısmet böyleymiş sizin doğum nezaman
mucizeannesi1 Bebekhemsiresi-1 ben uzaktan geliyorum oraya acaba doğum zamanı gelsem belirtilerim yoksa eve geri yollarlar mi yoksa odaya falan alirlar mi ? Çünkü burda okuduğum kadarı ile suyun gelmesi nisan gelmesi gibi belirtiler olmadi mi eve geri yolluyorlarmis . Bi bilginiz var mi ?
Prenses888 Msydn6 ay darısı başına inşaallah ben ulk doğumda sonrası çok ağrılarım oldu baş agrım dikiş yeri agrım inşallah 2.hamileliğin ve doğumun böyle rahat kolay olsun
yavrukom mucizeannesi1 dün acileeydim sancı ve açılmasi olmayanlari almiyolarlar dogumunuzn başlamış olması gerek boşa gitmeyin
Bebekhemsiresi-1 mucizeannesi1 yataklar ve servisler sınırlı malesef, sizin gibi durumda olanların yatışı yapılsa acil olarak doğuma gelenleri riske atamazlar. O yüzden eve geri gönderiyorlar her şey yolundaysa..
Neyzen Msydn6 Çok tebrik ediyorum. Bebeğinizi hayırla büyütürsünüz inşallah. Bu denli ayrıntılı Bilgi verdiğiniz in çok teşekkür ederim💐💐