Bahardali Adaa8905 yalnız değilsin. Korkma Rabbin seni duyuyor. Bende inanmazdım ama beni de duyuyormuş…
Adaa8905 Denizyildizii İlk önce klomen çatlatma ignesini denedim 3 ay boyunca o şekilde olmadı daha sonra doktor doktor gezdim biri kilo ver dedi biri ben tedavi edemem dedi biri senin tedavin burda olmaz dedi bekledim biraz başka bir doktor buldum önce bütün kan testlerimi yaptı sonra klomen femare ve çatlatma iğnesi verdi o ay rahim filmi crkinmistim hamile kaldım ama boş gebelik oldu geçen ay menopur femare ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay gonalf femare kullandım çatlatma iğnesi oldum 1 tane 18 mm yumurtam gelismis bekliyorum bakalım ama pek umudum yok
Denizyildizii Adaa8905 bak bi kere olmuş işte demekki ümitsiz bi durum yok. İnşallah bu seferde olur. Sen içini ferah tut cnm ☺️ Aşılama falan denemediniz sanırım. Ya ne insanlar var tüp bebeği bile defalarca deneyenler var dünyanın parasını verip eli boş dönenler. Bence sen daha yolun başındasın hemen pes etme
seda_00 Adaa8905 umudunu kesme benimde 1 sene olmadı şimdi hamileyim çok şükür adet düzensizliği yumurta tembelliği vardı
Naz_01 Adaa8905 kaç yıldır olmuyor.rabbim en kısa zamanda kızlarrr hamileyim demeni nasip etsin. Ben 3,5yıl bekledim bu haberi o kadar güzel bir duyguymuş ki Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Bahardali Adaa8905 biliyorum. Sen anlatmadan da ben içinden her geçeni biliyorum. Duanıda, isyanınıda, canını acıtan insanları da biliyorum… Yolun daha da uzamadan inşallah kavuş yavruna. Rabbim bizim de sana ettiğimiz duayı kabul etsin
Aybuss 10 yıl gebe kalmayı bekledim ben… Sabırla ümitle Allahtan hiç ümidimi kesmedim sende kesme. Bende de pko vardı. Kilo verdim testeredişli aslan pencesi ni 1 sene boyunca hiç pes etmeden içtim Beslenmeme dikkat ettim hamile kaldım…
seda_00 Adaa8905 ben onun için toz ilaç kullandım 350₺ di sanırım . Yumurtamın boyu 17 ilken 21 oldu sonra çatlatma iğnesi oldum hamile kaldım
Aybuss Adaa8905 sana öyle geliyor boyuna göre kilolusun 😔 benim boyum 1.65 kilom 55 Di hamile kaldım…
Ndkgkdkkf Adaa8905 canım bende pcos hastasıydım 2 yıllık evliyim kilo oranlarımız aynı ne zaman 67 ye düştüm hamile kaldım kilo çok önemli fazla olmasa bile sağlıklı beslenmek ve spor çok önemli