Duyguynrky Hayalll ama kordon cidden pipi gibi duruyor. Zaten çıkıntıları aynı sadece pipisi var resim yüklenebilse atardım sana bazen kordonun kısa bir kısmı gözüküyor 😁 sağlıkla gelsinde gerisi halledilir
Hayalll Duyguynrky resmi bile var cnm dedm bu ne ozmn sen bze erkk dedin 😂😂 kordonmus dedi baya yanildik okdr sey aldk
Mrsteacher Duyguynrky Benim ultrason videosunda da bazen pipiye benzetilen çıkıntının bir kısmı bacak arkasına kaçıyor. Aynı açıdan bakıldığı halde. Ucu görünüveriyor. O saniyede bacak arası boş görünüyor. 15 haftadayım. Bende de mi yanıldı ki doktor???🤔
Duyguynrky Hayalll değiştirmeye bak kıyafetleri giyer ama hani büyük eşyaları değiştirmeyi dene derim
Tubad Hayalll sizde çok erken başlamışsınız yahuu ben neredeyse 19 haftalığım daha bi çorap bile almadım 🙄
Tubad Hayalll ya aslında ne güzel hemen herşeye karar verebilmişsiniz. Benimde ilk geceliğim ama hiç bişeye karar veremediğim için alamıyorum 🙈
Ozgeclbnt Aldıklarınız büyük bir mağaza ise fişi duruyorsa durumu anlatıp pembişlerle değiştire bilirsiniz 😂
Hayalll Deletedmom71 deisemiorum cnm istanbuldan aldm mayis ayinda gtmisken alalm dedik biz kibrisda yasioruz
Hayalll Tubad valla erken davrandik esimde ilk heves ilk heycan deynce alalm dedi gitmisken tatile aldk geldk 😂nrden bilelm bole olsun cnm
Gulalmina Baya erken davranmissiniz ben 28.haftadayimm daha hic bise almadimm oncelik sadece hastane cikisi almayi dusunuyorum saglikla kucagima alayimda hersey alinir zamanla
Merymery Gulalmina aynen bnde doğumda bile değişen oluyormus korkuyorum bnde zaten alsamda her iki cinsin giyebilcegi unisex alirim doğmadan cok sey almam
Songul42 Hayalll 27 giriyorum daha bisey almadim 22 de detayli ultrsonumu bekledim yanilma payini okadar yüksekki korkuma almadim.bisey yeniyeni baslayacam
Hayalll Duyguynrky satacm cnm yenisini alacm ambalajli duruyor hebsi cnku ilana koydum bakalm hyrlisi aynen kiyaftleri evde gydirirm onlar sorun deil yatak araba fln satilsinda 😄
Caney01 Hayalll canım 12 haftalıkken banada bi kıza benziyor bi erkeğe benziyor dedi doktorum küçükken cozemiyorlar hayırlısı olsun sglikli olsunlarda 😍
Hayalll Caney01 aynen beyaz almali galiba bsy deil her yasanilmislik tecrubeye sabitlenir :) bzde bi husrana ugradik napalm canimiz yernde olsun saglk olsn pembe mavi onemi yk :)