Hayalll Kizlar 12.hfdadan belli her kontrolde doktorumuzz erkek dedi emin misin biz alisveris yapacaz dedik evet dedi kesin tmm dedik herseyini aldik yatak araba puset hasdane cantasi vs akliniza geleck hrsy bgn ayrintili ultrasyonumuz vardi bi gittik ki ne ogrenelim kizmis kendisine tkrr ciktim yanilmisim dior kiz bu dedm sn 17.hfdada bakdiginda yine erkek demistin bize ama bazen olabilir boyle hatalar basima ilk kez geldi dedi ee ne olck hersyini aldik bz dedm dlga gecdiniz yani benle bnde sokdayim dior ilk kez yasadm meslek hayatimda neyse napalm saglikli cok sukur ikiside evlat ikiside bnm olacakdi o onemli deilde bisuru sey almisdim 😂😂😂mavi maviii
maat Hayalll İşte bende bu yüzden ayrıntılı ultrasonu kadar hiç bir şey almıyorum. Ki siz gerçekten çok erken davranmışsınız,yatağı,arabası,hastane çantası için...
Zuhal2205 Hayalll 12. Hafta çok erken bi zaman. Keşke o kadar acale etmeseydin 😂 Ben ayrıntıya kadar bekledim taki orda da kız olduğunu duyunca öyle aldım eşyaları
Zhrnc Hayalll ben 30.haftadayım bir haftadır alışverişe başladım Doktorlar yanılabılır örnekleri çok Siz baya baya erken başlamassınız alışverişe
Duyguynrky Zuhal2205 ben ayrıntılıdan sonra bir kez daha doktorumda görünce almaya başladım 😂 27.haftalığız yeni yeni aldım yatağını filan. Emin olamamıştım hiç 😁
Hayalll Valla kizlar hrkes erkek erkek dedi guvendik😂😂 ne bileim doktor deilimki ne derse ona inaniriz bsy deil gzl bi ani olarak anlatacm buyuyunce 😂😂
Duyguynrky Hayalll kordon 🙄 çok yanıltıyor şöyle ki arkadaşıma 9 ay boyunca erkek dediler doğurdu kız 🤣 yani olabiliyor
FerhanDemir Hayalll bizede dr kız demişti dün kontrole gittim erkek dedi eminmisiniz dedi gördün ya organını dedi sizde organını görmüşmüydünüz ultrasonda
Hayalll Esimin yuzune 😂 dedm almayalm bekleyelm yk alalim alalim heycandan secdi secdi aldi smdi de dior nyse bsey deil pembe aliriz 😂
Gyyildiz Valla banada 12+6 da %60-70 erkek denildi 13+3 de de başka bir doktor ise çıkıntı var ama kız cinsel organına benziyor kız gibi dedi 14 ün içinde gel net bir şey bakalım dedi ama burada buna benzer bir çok şey okuduğumdan detaylıya kadar net bir şeyler alıp düşünmemeye karar verdik😂😂
Fatmadeniz 14 haftalıkken çıkıntı var erkek dedı bugün gittim devlete gidiyorum 18 olduk bugünde ben kıza benzettım erkek degil dedı sinir oldum ama neyseki kıyafet almadık düzgün ilgınlenmıyotlar devlette ama mecburum oraya gitmeye ve dedıkı ayrıntılıya girince net olur dedı bana
Hayalll Fatmadeniz kuzum bnm 20.hfdam suan hb erkk dediler bugune kdr bgn ogrendm kizmis supriz ybdi hrsyide aldm saglik olsn napalm
Hayalll Dogru haklisiniz kizlar erken aldik ilk bebek ilk heycn olunca guvendik doktorrada simdi ne desem bos 🤗🤗😄 oda dior meslek hayatmda ilk dfa basima geldi dedm oda bna denk geldi hrlde ilk cocugum dedm guvendik size alacz bak dedm al dedi 😂 bgnde dedm dogum parasndan dusersin artk guluyor
Kubraygt Hayalll kullanamayacaklarını oğlu olacak bir ihtiyaçlı bulup ona ver bence hem bebişinizin ilk sadakasınıda vermiş olursun☺️ Eminim ihtiyaçlı bir insan çok mutlu olur 😊 bende haftaya öğrencm aynı senin gibi yapacağıma eminim 😅😅 her şeyi almak istiyorum benim de ilk bebişim 😍
Semra2803 Bende bugün aynısını yaşadım 17 haftalikken kız dediler 2’doktorumda hem Almanya’daki hem İstanbul’daki bugün tekrar gittim detaylı ultrasona başka bir doktora oda pipi gösterdi bize erkek olacak dedi 🤣😍
Cekun Semra2803 aaa bende 17 haftalıkken kız demişlerdi bide Ben azerbaycan da yaşıyorum burda soylemiyolar cinsiyeti Ben tanıdık vasıtasile ogrenmişdim aytıntılı da başka Dr bakdı kızım nasıl dedim ya agzımdan lad almaya çalışıyorsun falan dedi bişi demedi şimdi korktum dogru su bisuru şey aldım bende
Esraumit Hayalll cinsiyet ne olursa olaun 20 . Haftadan once esya alınması bence olmamalı siz cok erken davranmıssınız