[silindi] Derya 15. Haftada fark ettim cok silik ama henüz. Cok sasirdim ilk gebeligimde baya gec çıkmıştı
Derya HasretYildirim herhalde çıksaydı 30 a kadar çıkardı 😂 çıkıp çıkmaması mühim değil ama ilginç 🤔 neye göre bu çizgi ?
Serpil-3 Derya canım şöyle hormonlar değiştiği için renk pigmentini salgılayan hormon çoğalıyormuş buda göğüs uçlarında koyulaşma karında çizgi , yüzde lekelenme ve hatta genitalde renk koyulaşması yapıyor ama doğumdan sonra hepsi geçecek inşallah
Derya Serpil-3 geçer inşallah dediğiniz herşey oldu çünkü insan bu dönemde kendini çirkin hissetmiyor değil🤔
Mucizepamugum Derya uygulamada anne bolumunde yaziyodu bu haftalarda kahverengi cizgi cikmaya baslar diye o zaman farkettim cizginin olustugunu 😋
Derya Mucizepamugum haha 😂 ben her akşam yatıp göbüşümü açıp oğlumu seviyorum o yüzden farketmesem olmazdı😂
[silindi] Derya koyulasiyor canm baya net kahve vir çizgi oluyor ama herkeste yani olur mu bilmiyorum sonra yine yavas yavas rengi azaliyor ve geciyor😊
Alse35 Benimde 10. Haftada çıkmıştı araştırdım ve genelde esmerlerde daha sık olduğu yaZıyor her yerde ama asıl sıkıntı tam ortadan çıkmayıp göbek deliğimin kenarından yükselmesi eşim yamuk çizgili diye dalga geçiyor 🙈😅
[silindi] Derya guzel geliyor bana hamilelikten kalan sevimli bir iz hem de gecici catlaklar gbi kalici degil 🤦🏻♀️daha ne olsunn😂😂
Merkun Derya açık tenlilerde genellikle olmuyormuş. Hormonlardan çıkan bir çizgi nasıl herkesin göğüs ucu kararmıyorsa buda öyleymiş.
Ays0 Merkun olabilir muhtemelen öyle çünkü baya beyaz tenli biriyim henüz olmadı anneminde olmamış mesela göğüs ucu genital bölge kararması da yaşamadım o da annemde de olmamış umuyorum daha da olmaz 🙈
Derya Ays0 evet herkes de olmazmış sonuç olarak geçici bir şey olsa da olur olmasa da olur herhalde 🤔