Merkun Derya ben 35. Haftadayım bende yok başta çok şaşırdım neden diye herkeste çıkmıyormuş meğerse 😂
Melikekpln Benim ilk gebeligimde çıkmıştı 4. Ayimda mi 5. temi ne cikmisti. Simdi 2. Hamileyim çıkmadı bunda bende sasirdim😁
Derya HasretYildirim herhalde çıksaydı 30 a kadar çıkardı 😂 çıkıp çıkmaması mühim değil ama ilginç 🤔 neye göre bu çizgi ?
aslannaz21 Derya bende 20.haftamda gordum benim genitalden basladigi icin fark etmemisim simdi yukardaki belirmeye basladi
Serpil-3 Derya iki çocuğum var ikisinde de yaşamadım ama bunda oluştu çok garip değil mi şu an 7 aylık olduk bir aydır falan belirginleşti
Derya Serpil-3 dün yoktu şimdi farkettim ince hafif ama var çok şaşırttı sebebi de yok ya herkes de de olmuyor kendimi ayrıcalıklı hissediyorum 😂😂
Merkun Derya açık tenlilerde genellikle olmuyormuş. Hormonlardan çıkan bir çizgi nasıl herkesin göğüs ucu kararmıyorsa buda öyleymiş.
Fatos_teke46 Derya valla öyle oldu çok hafif çatlak bile olmuştu o haftada ama herkes çatlak deildir o bska birşeydir deyip durdular şimdi o çatlak büyüdü 😂😂
Serpil-3 Derya canım şöyle hormonlar değiştiği için renk pigmentini salgılayan hormon çoğalıyormuş buda göğüs uçlarında koyulaşma karında çizgi , yüzde lekelenme ve hatta genitalde renk koyulaşması yapıyor ama doğumdan sonra hepsi geçecek inşallah
Baloncuk41 Benimde kızımda erken cikmistı sanki simdi 5 aylık olduk daha hic gölgesi bile yok neye göre çıkıyo acaba? 🤔
Derya Baloncuk41 evet ya çok merak ettim neye göre diye ama olsun kendimi ayrıcalıklı hissediyorum 😂😂🌸
aslannaz21 Derya cikar canm son haftalarda bin 33+4haftalik oldu ince cizgi olusmaya baslamis o iki cizgi gobek deliginde kavusunca dogum oluyomus