Derya Ays0 evet herkes de olmazmış sonuç olarak geçici bir şey olsa da olur olmasa da olur herhalde 🤔
Ays0 Merkun olabilir muhtemelen öyle çünkü baya beyaz tenli biriyim henüz olmadı anneminde olmamış mesela göğüs ucu genital bölge kararması da yaşamadım o da annemde de olmamış umuyorum daha da olmaz 🙈
aslannaz21 Derya cikar canm son haftalarda bin 33+4haftalik oldu ince cizgi olusmaya baslamis o iki cizgi gobek deliginde kavusunca dogum oluyomus
AybukeA Derya siz yazınca baktim açıkçası, sanki ince bir çizgim var 😅 var yok arasi belirgindir sanirim cikacak, 28+0 im 😅
Dilek0809 Derya 14.haftamda altta belli oldu şu an 25.haftamdayım baya üste doğru uzadı. Her bakışımda öyle mutlu oluyorum ki bu çizgi için çok bekledim 🤗
minnosanniss Dilek0809 cinsiyetiniz erkek mi acaba annem şey derdi üstte çıkınca erkek altta çıkınca kız olur 😇
E-Y Derya Bende 18.haftada farkettim önce göbekten aşağısı oldu sonra yukarıya doğru çıkmaya basladı. Doğum yaklaştıkça olur diyorlar bilmem ne kadar doğru 🤷♀️
eminenura Derya ya herkes bende dik var diyor bende yatay bir şekilde var bu çizginin ölçütü var mı yatay veya dikey😂
eminenura [silindi] hahahaha valla göbek deliğimin altında yatay kahverengi bi çizgi var eşime diyorum sen de görüyosun dimi evet diyor bu dikey olurmuş diyorum sende bi terslik var zaten diyor😂 Derya