Hilalkorkmaz Umutluanneee48 çok mutlu oldum sizin adınıza herşey rabbimden ztn o isterse olur sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
Umutluanneee48 freuze iranlı bi hocadan geldi macun birde zeytinyağı incir kuru yaptım canım eşim icin. ama arkadasina soyle s9 macun alsın o çok iyi mis
Happybsrn Umutluanneee48 merhaba eşimin arkadaşı da aşılama tüp Bebek denemiş fakat olmamış zeytinyağı incir kürüyle 2 evlat sahibi olmuş 🤗 ve eşime de önerdi 21 gün kullanıp 1 hafta ara ver demiş bizde öyle yapıyoruz 👍 siz nasıl yapmıştınız sağlıkla kucağına alman dileğiyle 😁 inşallah bize de nasip olur🙏🙏
Umutluanneee48 Royem62 amin hep dualarımda olacaksınız bizi en iyi biz anlarız Allahım en kisa sürede sizede nasip etsin bu mübarek ayin yüzü hurmetine 🤗
Umutluanneee48 Elbet-birgun-kavusacagiz yazdım canım asalarda nosu var alın kullanin insallah vesile olsun
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanneee48 macun hakkinda blgi verirmisiniz peki iceri ne kim satiyo falan 😊
Umutluanneee48 Bitterimmm erkeğin spermine yönelik bi şey azosperm bi adam yollar önce bu derneği kuruyo ve bu macunu bir grup kisi yapiyo yurt dışından gelen bitkiler vs içeriği cok karisik etkisini alan kişilerin ıstatistik raporlarına kadar veriyor şeffaf bi çalışma açıkçası.
Umutluanneee48 Bfduam yok canım bu tamamen erkeğin spermine yönelik bi macun numara yazdim ustlerde bi bakın dedim ❤
Bfduam Umutluanneee48 o kadar çok arkadaşla istiarelerimiz oluyor ki doğrudur:) Konu bebek totemidir muhtemelen:)
Bfduam Umutluanneee48 ben inanırım bitkilerin şifasına, alternatif yöntemlere. Bunların ilaç muadilleri promen k tarzı şase içecekler. Eşimde ne kadar çok etkisi olmuş değerlerinde maşallah, kaç aylık kullanımda oldu?
Bfduam Umutluanneee48 bi ara bi uzamıştı adet günüm gecikmişti, üstüne negatif test, tam bi zihnisinir durumdu:)