Bfduam Umutluanneee48 bi ara bi uzamıştı adet günüm gecikmişti, üstüne negatif test, tam bi zihnisinir durumdu:)
Umutluanneee48 Bfduam gecen ay tam 12 gün gecikme ile adet olmustum bu ay erken olayım diye soğan suyu da yaptım nasip bu aya imis demekki
Sema141 Umutluanneee48 Allahım saglicakla kucağıniza almayı nasip etsin rica etsem kullandığınız ilaclarin ismini verebilir misiniz 😊
Bfduam Umutluanneee48 ben inanırım bitkilerin şifasına, alternatif yöntemlere. Bunların ilaç muadilleri promen k tarzı şase içecekler. Eşimde ne kadar çok etkisi olmuş değerlerinde maşallah, kaç aylık kullanımda oldu?
Oznurcakir Bfduam canım benim eşimde proxed kullandı eşim bile fark etti yani etkisini , ama bı kaç hafta kullandı gebe kalamadim
iremibrahim Umutluanneee48 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım senin kadar sevindim beklemenin ne demek olduğunu cok iyi bilirim hayırlı olsun ❤️❤️
zilann Cok sevindim☺️Bende tedaviye baslamadan gebe kaldim. Balli bitkisel macun kullandim ve 1 ay sonra gebe kaldigimi ögrendim. Suan 13+5 hamileyim cok sukur.
Oznurcakir Umutluanneee48 bencede vallahi 5 senedir bekliyoruz , neyse ben bu ay en iyisi hiç düşünmeden bol kitap okuyayim ,belli olmaz ❤️🥰
Umutluanneee48 Oznurcakir oku valla benim tek iliski ile oldu veren rabbim veriyo sen kafana taksanda bos
Oznurcakir Bfduam değerleri genelde çok iyi ama yinede doktor kullansın hızını wrttirmasina yardımcı olur dedi , ben 4 gün gecikmeyle adet olunca ümidim kalmadı o yüzden bende icirmedim doğrusu 😔