denizinprensleri2 Ecemmmmmmmmm canım bişey sorucam iğneden sonra kasık ağrıların devam etti mi yoksa olmadı mı ağrın
Ecemmmmmmmmm denizinprensleri2 ilkinde tutmamıştı ama kasık ağrım tek taraflı şiddetli oluyordu 2. Sinde adetime bir hafta kala her gün 2-3 sn karnıma kramplar giriyor geçiyordu başka hiç bir belirti yaşamadım ve tuttu
Ecemmmmmmmmm Evet 😅😅 hatta 6. Haftaya kadar iki kez kontrole gitmiştim hep tek gördü doktor. 3 kez 2 gün arayla lekelenmem oldu düşük tehlikesi sandım yerlesmeymiş 8. Haftada 3 üz olduğunu öğrendim kalp atışlarıyla beraber
denizinprensleri2 Ecemmmmmmmmm yaa maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻
isilersu Ecemmmmmmmmm benim sol taraf şuan ağrıyor asla boyle ağrım olmamıştı… yana donunce ağrıyor☹️Hamilelik midir canım
Svgii isilersu Benimde adetime 3 5kala sol. Kasığımda ağrı oldu ama.inanlmazdi gece uyutmadi. Arstrdm hamilelikte belirtisi olabilir dendi. Şu an çok şükür hamileyim
Ezgiturannnn isilersu ben 9 sene bekledim mayista evlilik yil donumum 9 sene bitiyor rabbime sukurler olsunki kendiligimden hamile kaldim.kendiligimden derken bi kadina gttim ben tavsiye uzerine inanmayarak gttim ama 3 gun luk tedavi uyguladi bna ve 3 ayda hamile kaldim cok sukur 5 gun gtmem gerekiyodu ben braktim.bitkisel kurler hazrladi allah razi olsun ben herkesn olsun allah tum isteyenlere versin istyorum allah gonlunuze gore versin insallah arkadaslar
Ecemmmmmmmmm Hamilelik olabilir Yüksek ihtimal, ben tam adet gününde yaptım koyu çift çizgi çıkmıştı bence silikte olsa çıkar sabah ilk idrarınla yap ama testi unutma
Bfduam Nalinnn öncelikle hayırlı olsun canım, Rabb’im kucağına almayı nasip etsin meleğini:) Bu tedaviyi gören arkadaşım @EsrSvm, inş onunla istaşeriniz daha verimli olacaktır. Teşekkürler cevabın için.
Elifmstf denizinprensleri2 kesinlikle etkili kuzum bebek emzikten düşer derler hamileler için hatta. Ben iğne vurunduktan sonra süpürge Vileda hiç birini yapmadım hatta öğrendikten sonra da eşim yaptirmadi saolsun hep o yardım etti. Uzanma işini hele hiç hiç yapma önemli zamanların bunlar
denizinprensleri2 Elifmstf doğru söylüyorsun canım evet yapmam artık ya şu 10 gün bi beklerim komşularım çok iyi bugün geldiler yardıma ama ben işi bitirmiştim ☺️
isilersu Ecemmmmmmmmm canım kan testi verdim bugun ne yazıkkı negatif 0.59 çıktı bugun 12 gun muş ben 13 diye yanlış saymışım… yükselir mi? İhtimal var mı?
Elifmstf denizinprensleri2 ben komşu bile kabul etmemiştim biliyordu durumumu görüştüğüm komşum hep yattim yemek yaptım sadece bütün yaptığım oydu benim😇