Elifmstf isilersu hassasiyet hafif vardı ama baya dolgunlasmisti canım. Onun harici hıc bı belirti yoktu öğrendiğim gün sağ Kasığımda batma olmuştu
denizinprensleri2 Elifmstf canım benim de iğnenin 5. Günü bugün adet sancısı gibi sağ kasığım sancılanıyor sanki adet oldum olucam gibi ya
Elifmstf denizinprensleri2 iğnenin etkisinden olabilir canım bu sürede kendini yoracak iş yapma ağır kaldırma tam bebeğin tutunabilecegi yüksek zamanlar 🤲💙
ButterflyBal isilersu merhaba, ben de çatlama iğnesi olmuştum ama işe yaramadı fakat başka doktora gittim o büyütme iğnesi yaptı ve hamile kaldım. İnşallah sizinki işe yarar 🙏🏼 ama olmazsa bunu da söyleyin isterseniz doktorunuza.
ButterflyBal BirUmut59 bende de çatlatma iğnesi işe yaramadı ama büyütme iğnesi vermişti doktor o işe yaradı. Doktorunuza sorun isterseniz.
ButterflyBal isilersu bir de İstanbul da olan varsa kendi doktorumu önerebilirim. 2 yıl başka başka doktorlarla boşa zaman geçirip sonra bu doktorunu buldum. Sağ Olsun hemen çözüm oldu. Bi arkadaşım da onun sayesinde çocuk sahibi oldu.
Aslinur isilersu bende bu ay klomen kullandm ama dr iğneye gerek yok dedi3 gndür obülasyon testi yapıyprum nasipse inşallah
DuruSU_68 Aslinur bende klomen kullandım ovulasyon testiyle takip ediyorum ama herhangi bi belirtim yok klomen biteli 3. Gün erken mi acaba
denizinprensleri2 Elifmstf teşekkür ederim canım ev işi süpürge filan yapıyorum canım ama bugün üst rafa çok uzandım gerildim normalde büyüklerimiz hamileyken bile çok uzanmayın derler acaba onun etkisi olabilir mi ki ya
Nalinnn Bfduam evet. Canım ama her iki üç günde bir doktora gidip yumurtalığımı takip etti çok çok şükür bide kalp atışlarını duyarsak içini ferah tut iki düşük yaptım iki senedir gebe kalamıyorum bence çok iyi bir doktora gitmelisin doktorum benimle çok çok iyi ilgilendi
Bfduam Nalinnn öncelikle hayırlı olsun canım, Rabb’im kucağına almayı nasip etsin meleğini:) Bu tedaviyi gören arkadaşım @EsrSvm, inş onunla istaşeriniz daha verimli olacaktır. Teşekkürler cevabın için.
Ecemmmmmmmmm Bende aynı şekilde gebe kaldım ama 2. Klomen+iğne denememde tuttu çok ağlamıştım olmuyor diye negatifi görünce her seferinde ,şu an 9 haftalık hamileyim vee üçüzzzz 😅🥰
denizinprensleri2 Ecemmmmmmmmm canım bişey sorucam iğneden sonra kasık ağrıların devam etti mi yoksa olmadı mı ağrın
Nalinnn bigunanneolucak bigunanneolucak canım şuan hala inanılmaz bel ve kasık agrım var zaten doktor iğneyi vurdum ilişkiye girdim belirlediği günler tekrar muaneye gittim çatladıgını gördü herşey iyi gidiyor dedi 10 gün sonra kan testi istedi yaptım 17.6 çıktı çok korktum ger iki günde bir kan verdim çok şükür rabbime 1350 lere çıktık inşallah haftaya kalp atışını duyarım iyi bi doktor çok önemli
Elifmstf denizinprensleri2 kesinlikle etkili kuzum bebek emzikten düşer derler hamileler için hatta. Ben iğne vurunduktan sonra süpürge Vileda hiç birini yapmadım hatta öğrendikten sonra da eşim yaptirmadi saolsun hep o yardım etti. Uzanma işini hele hiç hiç yapma önemli zamanların bunlar
Nergisseher Bnde iki ay önce düşük yaptım bu ay klomen kullandım cumartesi pazar yumurtlama günümde inşallah on gün sonra tekrar çift çizgi görmek nasip olur sabırla beklemeye devam
1prens_annesii isilersu Adetin gelmemesini beklerken stresten kaçının derim. Çünkü ben acaba hamilemiyim diye kendimi çok strese sokup 1 ay hamile kalmadım. Düşünmeyi bıraktım 1 ay sonra hamile kaldım. Şu mübarek ayda rabbim sizede nasip etsin. Gönlünüze göre versin🤲🏻❤️
Nalinnn bigunanneolucak ama böyle düşünme lütfen sakına stres yapma stres yüzünden çocuk sahibi olamayan insanlar biliyorum kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
rmysayldrmbr isilersu gebelik olma ihtimali yüksek. Adetimin beşinci günü klomene başladım. çatlatma iğnesine gerek görmed idoktorum. pazar günü bende test yaptım belirgin olmayan bir çizgi çıktı kan testi verdim kanda da gebe çıktım fakat ultrasonda görünen bisey yok. Daha adetime 5 gün var acayip kasıklarm ve belim ağrıyor doktorum bebek yerleşme aşamasında olduğu icin ağrıların olabilir dedi. Haftaya çarşamba günü kontrole gidicem umarım kese görünüyor lütfen bana dua edin kızlar
Ebru2432 rmysayldrmbr merhaba bana bira daha detaylı anlatirmisun bende adetin 3. Günü klimanın kullandım da sen nasıl anladın hamile olduğunu benim aderim 23 nisan mesela olirsam