Burcu-2910 ZelihaB bende boş gebelik geçirdim Ocak ayında bugün benımde yumurtlama günümde inşalah rabbim sana ve tüm isteyenlere içinde bende dahil hepimiz güzel haberler alırız
suudamlasi Kizlar benimde regl gunum bugun bakalim suan bir belirti yok olmazda insallah. Bir şeye kafam takıldı klomen nedir, çatlama iğnesi ne şartlarda kullanıyor. 11.ayimiz bu ay
Elifmstf denizinprensleri2 ben komşu bile kabul etmemiştim biliyordu durumumu görüştüğüm komşum hep yattim yemek yaptım sadece bütün yaptığım oydu benim😇
Bfduam Elifmstf canım, bu arkadaşımızda @EsrSvm, klomen tedavisi oluyor ikinci ayı, faydası olacağını düşündüm senle iletişime geçmesinde.
Elifmstf Bfduam Olur tabiki canım benimde 3. Ay klomen tedavimde nasip oldu. Yardımcı olabilecegim bişey varsa seve seve ölürüm😇🤲
Serrabalkn Rabia2819 ne gibi belirtileriniz vardı iğneden kaç gün sonra oldu belirtileriniz bende adet olduğumun 3.günü gidicem çatlatma iğnesi yapılacak sanırım
Svgii isilersu Benimde adetime 3 5kala sol. Kasığımda ağrı oldu ama.inanlmazdi gece uyutmadi. Arstrdm hamilelikte belirtisi olabilir dendi. Şu an çok şükür hamileyim
gmzsdt isilersu yarın öbürgün test yaparsan çıkar canım ben dayanamayıp yapmıştım silik çıktı ve pozitif 🙏
Nurciv BirUmut59 pkos mi var sizdede. Catlatma ignesi herkeste kullaniliyomu ve sirf clomenle oluyomu acaba Bende adetimi bekliyorum clomen baslicak doktor Ama ignede gerekiyomu sormadin. Nasil bi sürec cok merak ve büyük heyecanla bekliyorum. Rabbim hepimize yasatsin o duyguyu insallah 🤲🏻
Kirmizivosvos bigunanneolucak iyi düşünün iyi olsun çok içten dua ediyırum size 🙏rabbim evlat isteten kimsenin kucağını boş bırakmasın. Olumlu yada olumsuz sonuçta sakın pes etmeyin 🙏🙏
Arifeulper isilersu 3 yıl tedaviler iğneler doktorlar ve olumsuz bir aşılamadan sonra kendiliğinden mucizem oldu hamile kaldım. İnanın cok zordu o dönemler. 6 ay çatlatma. İğnesi klomen kullandım Göbekten ayrı iğneler Ama bir gün adetim geçikti 10 gün hatta. O kadar ümitsiz ki Adet düzensizliği de başladı aşılamadan sonra dedim. Doktordan randavu aldım Gitmeden test yapim de hamile de değilim adette değilim diyecektim. Cünkü aynısını yaşadım daha önceleri İşyerinde öylesine bir test yaptım ve inanamadım cift çizgi. Doktora kan vermeye gitmek nasip oldu ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Duyan herkes ağladı. 3 sene o kadar cok dileyip o kadar cok dua etti ki. Bilenler üzüldü hep halime. Sonrada mucizem ize ağladılar. Şimdi 13 haftalığız ve o kadar korkuyorum ki bişey olacak diye. Ümidinizi kaybetmeyin.. Rabbim ol deyince olacak o güzel günler 💜