Arkadaşlar 35 haftalık olduk. Geçen hafta 160 larda olan şekerim bu hafta diyet ile düştü biraz. Açlık kan şekerim yüksek çıkıyor 100-110 arası hep. Tokluk 100-150 arası çıkıyor. Doktora yarın gidcem. Diyabet denilebilir mi bu rakamlara. Bu sayılarla insülin kullanan var mı 😞 bir de Doğumdan hemen sonra diyet bırakılıyor mu normale dönüyor mu herşey

hsny-58 cnm öncelikle geçmiş olsun evet ben ünsilin kullanıyorum benimde yüksek çıktı 3defa tahlil yaptım açlık yemekten 1saat sonra 1saat sonra tekrar günde 3defa kan veriyordum sürekli yüksek bu yüzden ünsiline başladık ben 30haftalık hamile yim ünsilinle düzene girdi çok şükür

Yf12 ben evde ölçüyorum yüksek çıkıyor üç kez makine değiştirdim. Damardan kan verdiğimde bu kadar yüksek çıkmıyor. Farkı var mı ev ile o ölçümün

• Yf12 bunu yanıtladı.

Yf12 bir de insülin başlayınca diyete devam ettiniz mi?

• Yf12 bunu yanıtladı.

hsny-58 tabikide var cnm ben doktora söyledim evdeki makina kan gibi değil dedi

Şeker yükleme testi mi henüz yaptırmadım ama normal kan tahlillerimde benim de açlık kan şekerim iki seferdir düşük çıkıyor. Doktorum kontrollerde herşey yolunda diyor ama merak ettim şimdi 😊

hsny-58 Merhaba kesinlikle diyabet denilir 140in üzeri diyabete giriyor hatta 140 sınırı bile diyabet diye geçiyor belki diyetinizi düzenlerler bilmiyorum ama değerleriniz bana çok yakın bende diyetle 160 lardayim bugün düşürmediğim için insüline başlattılar 34. Haftamdayim bende haftalarimiz da yakın muhtemelen doğuma az kaldığı için bebeğe son aylarda zarar gelmemesi açısindan diyet değiştirmekle zaman kaybetmemek acisindan insülin de verebilirler emin olamadım tam

GizemKaplan diyet ile tokluk 140 I hiç geçmedi açlık yüksek ama problem teşkil ediyor mu bilmiyorum yarın dahiliye ile görüşeceğim

Bhralp0501 normal kan tahlillerinde tokluğum 100 ü bile geçmiyordu, evde ölçtüğüm değerler yüksek ama 😞

hsny-58 Diyet ile biraz düştü tokluk 100-150 arası çıkıyor yazmışsınız ya ondan öyle dedim 140i hiç gecmediyseniz insülin vereceğini sanmıyorum 🤗 geçmiş olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza🌼🌸💕

Ben bugün dayanamadım ve waffle yedim söylemesi ayıp kaç gündür canım çekiyordu ve duramadım hepsini yedim gebelik şekerim sınırda.waffle yedikten 1.saat sonunda 150 çıktı şekerim 😭

Sevi36610 çok tehlikeli rakamlar olduğunu düşünmüyorum ya 😢 ama kaçamak hiç yapamadım hurma çok severim on gündür bir tane bile yiyemedim, inşallah bir an önce Sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

hsny-58 açıkcası bende çok yüksek çıkar diye düşünmüştüm 200leri görür Die ama görmedi o rakamları.30.haftamdayım bende bazı zamanlar krize giriyorum.askında benim tatlıdan çok beyaz ekmek yükseltiyor şekerimi yoksa açlık 90ı tokluk 120yi geçmiyor kolay kolay.sizin kaç çıkıyor genelde? İnş doğum sonrası bu sorunlar ortadan kalkar 🙏🏻

Sevi36610 açlık 100-110 çıkıyor tokluk 140 I geçmiyor genelde. İnsülin verirse açlıktan dolayı verir sanırım

hsny-58 aynen ben iki hafta boyunca yedi kere ölçüm yaptım günde bir kaç kere 150yi görüm toklukta açlıkta da 92-93 leri.150 yi gördüğümde de simit yemiştim.doktor da böyle devam et dedi diyetine tabi ki arada kaçamaklar olcak hamilesin sonuçta dedi ama abartma dedi.bebek önden gidiyor benim amniyon sıvısı felan normal ama herşeyi iyi ama kilo birazcık var😂

hsny-58 Hurma neden yemiyorsunuz hurma şeker hastalarinin bir numaralı dostu 😂 hem tatlı hem şekeri yükseltmeyi geçtim şekeri dengeliyor bile

hsny-58 benım 100 altına dusmuyo aclık toklukda ozellıkle aksamları 150den asagı dusmuyodu dun ıtıbarı ıle ınsulıne basladım

GizemKaplan diyetisyene sordum yemeyeceksin bir kefeye hurma koy bir kefeye bebeğini Koy herşey yemek yemek değil dedi 😒 sanki bir tane hurma yiyince bebeğime bişey olacak 😬