Lavininannesi1 SutlacimiYedimmiBen Bugün kullanmaya başlıcam da sadece fikir almak istedim başka nedeni yok cnm
SutlacimiYedimmiBen Lavininannesi1 magnezyuma ragmen bel ve bacak agrilarim oluyor bu aralar belkide agirlastigim icindir 36 haftaligim birde hic sevmeye sevmeye iciyorum tadini hic sevmiyorum midemi bulandiriyor
kelebegimm07 Lavininannesi1 yani içerken bi tuhaf oluyorum da içiyorum yine de sorun yok. Ama doktorum bunu bana neden verdi ne işe yarıyor ben hala anlamış değilim 🤷🏻
Lavininannesi1 SutlacimiYedimmiBen Anladım cnm belki de hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🙏 teşekkür ederim🌸
serenty_123 Ecsst magosit hap olarak verdi hiç bulantı yapmiyor diğerleri gazoz gibi zorladı beni icemedim
HandeSM Lavininannesi1 ben 11. Haftadan beri kullanıyorum magvital kullanıyorum bi zararını görmedim bebek için ve kramplar için çok faydalı deniyor.
Mlkrfk Lavininannesi1 ben kullandım direk ishal yaptı sonra bıraktım şimdi osteocare on kullanıyorum ondan baya memnun kaldım bacaklarım bile eklem yerlerinden çatır çatır ötüyordu günde de maden suyu içiyorum mutlaka bir tane iki tane
Mlkrfk Ecsst beni de ishal yapmıştı. Osteocare ın tableti var onu kullanıyorum ben bir yan etkisini görmedim bacaklarım resmen çatır çatır ötüyordu ama faydasını gördüm tavsiye edebilirim