Burcuckmk Eegurefeoglu 32+3 üm bugun kontrolüm vardı diger renkli usg de olduğu gibi bugunde eli ayagi hep yuzundeydi kadın durte dürte aradan bi görüntü aldi 😄
yavrugeyikinannesi Eegurefeoglu Ya benimde oğluşum çok hareketli ama bu defa gittiğimde ilk defa babası gelmedi eliyle yüzünü kapatmıştı babası da diyor ben gelmedim diye yüzünü göstermemiş🤭😄
Eegurefeoglu yavrugeyikinannesi bizim babiş hep de geliyor aslında babasına çok cilveli şimdiden eve geliyo babası sesini duyduğu gibi hareketleniyo valla
Duygus97 Eegurefeoglu 21 haftada detaylıda yüzünü yandan gördük ondan sonra daha asla göstermedi elini yüzüne koyuyor sıpa 🤦♀️ şuan 28 haftalığız daha yolumuz var elbet görürüz diye umuyoruz inşallah 🤩
Eegurefeoglu Duygus97 eh inşallah biz de 28-29. Haftada gidicez o zaman gösterir inşallah göstermezse de kendi bilir doğunca yiycez zaten kaçış yok 😂
Gulizz Eegurefeoglu 25. Haftada yüzünü bir gördüm sonra 35. Haftaya kadar asla göstermedi hep eli kolu yuzundeydi benim kızımında 🤦🏻♀️ 35te bir görüntü yakaladı doktorum çok şükür doğmadan gördüm artık son 15 günüm kaldı direk kendisini gorucem 😇🙏👼
Eegurefeoglu Gulizz yaa göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah şimdiden gün sayıyorum az kaldı diye sizin yerinizde olsam uykularım kaçar herhalde heyecandan
elediyebiri Eegurefeoglu Evet Canim o zaman gecti. Ve 31. haftadan itibaren kafasiyla baski yapmaya basladi. Suan 37+3teyiz ve agrilar, baski dayanilmayacak durumda.
dygn melikeyldrm_54 benimki de 36 haftalik olmamiza ragmen gostermiyor yuzunu. Bu arada yalanci sancilariniz basladi mi?
Eegurefeoglu dygn yani pek anlamıyoruö aslında yalancı sancı falan bazen karın bölgemde kasığa doğru kasılmalar oluyor ama ben bebek dönüyor diye düşündüm hep erken değil mi benim için 😅
melikeyldrm_54 dygn nst de henüz sancı bişey çıkmıyo canım. Ama bazen kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrı oluyo
burcu_izmir Eegurefeoglu bizimkine doktorumuz utangaç değil de nasıl inatçı bi bebişsin sen diyor her seferinde 😅 o kadar rahatsız etmeye tık demiyor oğlum, tek bi kere 28nci haftada gösterdi daha da yok, 39+3 bi kaç saate 39+4 oluyoruz. Doğunca görücez artık 🐣
Eegurefeoglu burcu_izmir ne kalmış zaten şurda doğmasına kuzunun 😂😂 artık bi kaç güne inşallah doya doya öpüp koklamak nasip olur 💕
Burcuburcuylz Eegurefeoglu ayy inş ama rüyamda erkek gördüm hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez ☺️
Burcakoca2526 30 haftalığız, daha yüzünü doğru düzgün göremedik, hep ayakları yüzünün önünde uyuyor minnakım 🥰
Eegurefeoglu Burcakoca2526 öyle rahat ediyo demek ki annesi sizin de bi farklılık olsun demiş ayaklarını almış 😂😂
Berna4161 Eegurefeoglu biz kızımın yüzünü 6. Ayın sonlarına doğru görmüştük. Sağolsun biraz daha göstermeseydi Nazlı olacaktı ismi. Doktorum dakikalarca uğramıştı yüzünü göstermesi için😅 şimdi oğlum oluyor daha ultrasona girer girmez yüzünü gösteriyor 🤣
gunsa1 Eegurefeoglu benim kızım da eliyle gözünü kapatıyor, yan profilden görebildik daha bakalım zamanla ne olacak görebilecek miyiz yüzünü gözünü 🤩daha önce de eller sürekli yüzünde gözündeydi ilk kez renkli de gördük 😃