Eegurefeoglu Burcakoca2526 öyle rahat ediyo demek ki annesi sizin de bi farklılık olsun demiş ayaklarını almış 😂😂
Burcakoca2526 Eegurefeoglu demek ki Eegurefeoglu demek ki 😊 Kendine ait bir uyuyuş tarzı var oğluşumun 🥰 sağlıkla gelsin bütün evlatlar inşallah. 💕
Eegurefeoglu burcu_izmir ne kalmış zaten şurda doğmasına kuzunun 😂😂 artık bi kaç güne inşallah doya doya öpüp koklamak nasip olur 💕
Eegurefeoglu dygn yani pek anlamıyoruö aslında yalancı sancı falan bazen karın bölgemde kasığa doğru kasılmalar oluyor ama ben bebek dönüyor diye düşündüm hep erken değil mi benim için 😅
minikbaby06 Eegurefeoglu benimki de erkek bebek hastaneye girdiğimiz an hareket etmeyi kesiyor ellerini yüzüne kapatıyor doktor dürtsede kesinlikle açmıyor artık doğunca göreceğiz yüzünü 😂
Buseninannesi_21 Eegurefeoglu Allah size bagislasin yüzünü dönmüyo parmaginda da oynatiyo tekme atiyo göbeğime bakiyorum atmiyo tişörtü indiriyorum hemen yine tekme 😂 az değiller valla popişini ısırıcam 😂
Eegurefeoglu yavrugeyikinannesi bizim babiş hep de geliyor aslında babasına çok cilveli şimdiden eve geliyo babası sesini duyduğu gibi hareketleniyo valla
Eegurefeoglu Duygus97 eh inşallah biz de 28-29. Haftada gidicez o zaman gösterir inşallah göstermezse de kendi bilir doğunca yiycez zaten kaçış yok 😂
Eegurefeoglu Gulizz yaa göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah şimdiden gün sayıyorum az kaldı diye sizin yerinizde olsam uykularım kaçar herhalde heyecandan
Gulizz Eegurefeoglu öyle zaten heyecandan zar zor uyuyorum yada rüyalar grup uyanıyorum gecenin bir vakti 🤦🏻♀️ su zamada kadar zaman sanki duruyordu ama geri sayım başladı ya zamanı tutamıyorum nasıl geçiyor anlamıyorum 😊
Ezgifatma2010 Cinsiyet ile alakası yok ultrason ile bakarken içeri ışık gidiyormuş ışıkda bazı be ekleri rahatsız ediyor sırtını dönüyor yada eliyle yüzünü kapatıyor
Eegurefeoglu Fabulas gönderme yapıyo işte sana anne bak bak bu elleri ayakları hüpletmeye doyamıycan diye 😂😂