Eegurefeoglu Rabia424 valla ya hep yüzünde eli doktor bayaaa hırpalamasa göstermeyecek ne fotoğraflar görüyorum böyle bayaa met yani bebek yanakları dudakları belirgin belirgin biz bir türlü göremedik daha öyle net zorlamadan 😂
Eegurefeoglu Patatesimmm yaa yüzüstü hiç yatmadı ama yatan bebek çokmuş bizimki sürekli konum değiştiriyo valla
Eegurefeoglu ayminaninannesi ayy hadi hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun 🥰🥰 darısı hepimizin başına
Eegurefeoglu Burcuburcuylz bize de 11. Haftamızda erkek %80 demişti ama ben assssla inanmadım o kadar biliyordum kız olduğunu rüyamda 3-4 kez erkek görmeme rağmen 14. Haftamızda göstermedi 16da kesin kız olduğunu gördük inşallah siz de öğrenirsiniz hemencecik 💕
Burcuburcuylz Eegurefeoglu ayy inş ama rüyamda erkek gördüm hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez ☺️
Fulyaa29 Eegurefeoglu 36+4 oldu kızçem hep eli yüzünde yatıyo daha yüzünü göremedik doktor diyo yandiniz çok inatçi olcak bu diye
Bsramtrc Eegurefeoglu kız oğlan fark etmiyor 😁 37 haftalık olduk bir tane bile yüzünü gösteren ultrasom kağıdımız yok 😁
Eegurefeoglu Busecnr40 ayy inşallah şimdi mayısı zor bekliycem valla ben de 29. Haftamızda olucaz bakalım gösterir o zaman inşallah..
Hamileyim-mutluyum Eegurefeoglu Canım ben 38.haftaya girdim biz bile göremedik yüzünü kime benziyor bilmiyoruz bile büyük sürpriz olacak bize doğumda😂😂😂
Eegurefeoglu Hamileyim-mutluyum bizim yandan babişe benziyor ağzı kaşları falan ama doğumca görücez 😂😂 bir fotoğraf var hele geçen ay yandan aynı kocam yan yana getirince eşimin burnu büyüktür biraz benim estetikli gibi çok da dua ettim burnu bana benzese yeter diye ama bu sefer de burnuşu küçücük duruyo köfte dudaklı tontiş olmuş iyice
Hamileyim-mutluyum Eegurefeoglu bizim kızında sadece yanakları görünüyor yanaklarıda bana benziyor gibi doğunca görecez artık 🙈😂
iremdikkaya Benim minnak kızımda aynı hep yan profilden görüyoruz bu gidisle tam göremeyeceğiz gibi nazlı olacak yavruşum😍😍😂
elediyebiri Eegurefeoglu Bende Bir kere gördüm bebegimin yüzünü 🙈 29. haftada asagi döndü ve yüzünü bir daha hic göremedik 😂😂🤦♀️
elediyebiri Eegurefeoglu Evet Canim o zaman gecti. Ve 31. haftadan itibaren kafasiyla baski yapmaya basladi. Suan 37+3teyiz ve agrilar, baski dayanilmayacak durumda.