Eegurefeoglu Betulkoray2021 Allah’ım yarabbim sadece bizde değil bir çok bebekte varmış demek ki sürpriz yapmak istiyorlar bize
Ozge890 Eegurefeoglu 26 haftalikken gittiğimizde yüzünü cok net gösterdi herseyini gorxum ama 2seferdir göremiyorum eliyle kapatıyor yada elinin sırtını emiyor😑😑
Busecnr40 Eegurefeoglu oy oy benimdee kiz ve hala yuzunu göremedim😂 aglicam artik ya her seferinde bi heyecanla gidiyorum giderken hissediyo gibi kiçini dönuyo inatcii😂😂 29 olduk daha göremedim 🥲 yarin kontrole gitcem insallah gosterir bu sefer 🥲🥲
Eegurefeoglu Busecnr40 ayy inşallah şimdi mayısı zor bekliycem valla ben de 29. Haftamızda olucaz bakalım gösterir o zaman inşallah..
Burcuburcuylz 12 haftalığız bizde bugün gittik görmeye arkasını döndü bize🤣 doktor erkek gibi dedi ama 1 ay sonra net söylerim dedi bilmiyorum ne olur merak ediyorum 1 ay geçmez artık 🥲
Eegurefeoglu Burcuburcuylz bize de 11. Haftamızda erkek %80 demişti ama ben assssla inanmadım o kadar biliyordum kız olduğunu rüyamda 3-4 kez erkek görmeme rağmen 14. Haftamızda göstermedi 16da kesin kız olduğunu gördük inşallah siz de öğrenirsiniz hemencecik 💕
ayminaninannesi Eegurefeoglu cnm benm kız sağolsun hep tembihlerim kızım yarın doktorda yüzünü göster felan diye kıpır kıpır olan çocuk doktora gidiyorum sırtını dönüyor yada el yüzünde oluyor 34 +6 olduk bu zamana kadar göremedim artık 1 ay sonra doğunca bekliycem kucagima alınca doya doya bakıcam 🙂🙂
Eegurefeoglu ayminaninannesi ayy hadi hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun 🥰🥰 darısı hepimizin başına
Eegurefeoglu Patatesimmm yaa yüzüstü hiç yatmadı ama yatan bebek çokmuş bizimki sürekli konum değiştiriyo valla
mothers_baby2021 Benim kızçemde öyle göstermiyor kendini .Mayıs ayında kontrole gittiğimde bakalım gösterecek mi kendini merak ediyorum 🥰🙈
Ozlem23 Eegurefeoglu benimkide öyle 😁 dayiyo suratını plasentaya görmeyelim diye bilerek yapiyo bence hareket ederken birine bakın dedigimdede duruyo hemen 😄
Rabia424 Benimkide kız bizde daha bir kere bile yüzünü göremedik . Hep eli yuzundeydi , detaylıdan umitliydim ama onda da secde pozisyonundaydı 🤦😄 hakikaten nazlı oluyor bu kızlar 🤣oğlum böyle degildi 🤣
Eegurefeoglu Rabia424 valla ya hep yüzünde eli doktor bayaaa hırpalamasa göstermeyecek ne fotoğraflar görüyorum böyle bayaa met yani bebek yanakları dudakları belirgin belirgin biz bir türlü göremedik daha öyle net zorlamadan 😂
Buseninannesi_21 Eegurefeoglu bizimki de öyle yüzünü görmek istedim belime doğru dönüyor sakliyo yüzünü ultrasonda hareketli ama sadece yanağını gösteriyor. 😂 çekeceğimiz var bu kizlardan Anneannesi de dedi bugün yüzünü göster bir dahakine diyo. 😀
Ege___Han Benim bey efendi de 30 haftalık oldu ama sadece yan profilden görebildik kendisini kesinlikle yüzünü göstermiyo çok merak ediyodum bende ama artık ısrar etmiyorum ne zaman isterse 😅😅😅
Eegurefeoglu Ege___Han bizim de hep yan profil 14. Haftada bir tam karşıdan gördük o zaman da çok küçüktü bebişim
zk92 Eegurefeoglu benim kızımda tam tersi dr.da şaşırdı ,😂 bağdaş kurmuş ellerini de kalçasının altına koymuş 😂 yüzünü gösterdi