Nur_2013 Bfduam adet tarihimden 2 veya 3 gün önceydi erken test almıştım negatif çıkmıştı daha sonra adet tarihimden 5-6 gün sonra normal test yaptım pozitif çıktı
Jesca Bfduam valla canım tam hatırlamıyorum.. Üzerinden çok uzun zaman geçti şuan 35+3haftalığız.. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder 🤗❤️
Bfduam Jesca az kalmış doğuma, inş doğum hikayen yakındır:) Sende negatifi görünce daha çıkmaz diye düşünmüş müydün?
Ilkim_34 Bfduam yok aslında yumurtlama olduğu dönemlerde ben lekelenme gördüm adetim bitmişti ben 10. Gün tekrar 3 Gün lekelenme gördüm o aydan hic ümidim yoktu aslında hiç bi belirtim de yoktu 3 aylik evliydim aşırı bel ağrım da vardi adet olacağım sandım yine de test yapmak istedim negatif çıktı adet olcam diye bekledim 1 hafta boyunca olmayınca test yaptım pozitif çıktı gec döllenme olmuştu hatta adet geçtikten 9. Gün bile beta hcg için kan verdim 34 çıktı doktor adet tarihine yakin gebe kalmışsın yumurtlaman gec olmus dedi
1anne-2bebek Bfduam adetime 1 gunn vardı test yaptım cıkmadı 2 gun snra erken gebelık testı aldım yaptım cıktı. Bekleyın bnce yada erken test alın. Ama cıkmayadabılır tabı
Melehat45 Benim de yumurtalam üstünde 10 gün geçti belirtilerin var adetime 13 gün var kan verdim bugün negatif çıktı inşallah pozitif e döner
Srfdmr37 Melehat45 adetine nasıl 13 gün oluyo yumurtlamadan 10-16 gün sonra adet olunur senin 23 gün olmuş oluyo ama
Piremses0 Bfduam 5 Mart adet birinci günüydü 5 nisanda test yaptım Çıkmadı 10 gün sonra çıktı 28 martta yumurtlama oldu
Jesca Bfduam evet canım düşündüm hatta testi ilk yaptığımda eşim çok dikkatle incelemeye başladı bende çıkmadı at gitsin dedim sonra attık onu.. Yine de içim içimi yedi tekrar yaptım ve çok net çıktı
Ilkim_34 Bfduam sagol canm benim rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin de kucağı bos kalmasın inşallah 🥰
Kayabebekk Piremses0 pki 5 bisanda regl oldunmu canim gebeligin son adetine gore hangisinden hesaplnyr
analaka Bfduam ben 28inde adet oluyorum ayın 18inde tomografi çektireceğim için beta baktırdım 0.100 den de az çıktı değirim negatifti sonra adet olmadım 3 gün sonra bi verdim beta çok yüksekti
Bfduam analaka geçmiş olsun tomografi için, hayırlı olsun sonra minik için:) af edersin 18 inden sonra hamile kalmış olabilir misin ilişki olduysa, belki o çıkmıştır betada?
Bfduam Piremses0 inş banada umut oldun:) Benim af edersin pek akıntım olmaz, yumurtlamayı kasık ağrımdan anlarım. Bu ay beyaz akıntı geldi yoğun kıvamlı yedi, sekiz gün oldu, o yumurtlama olabilir mi? Öyleyse eğer testte çıkmaz di mi sekiz gün sonra?
Piremses0 Kayabebekk yok canım adet olmadım olsam ondan hesaplanırdı ama adet görmedim en son adet hesaplanır o da 5 Mart tı 😊