Bfduam Hayırlı akşamlar, Adetime üç gün var, sabah test yaptım negatifti, adet öncesi çıkmazken, sonradan pozitife dönenler oldu mu?
Muratnannesi Bfduam adetime 3 gün kala negatif çıktı ilk gebeliğimde.hemşireyim nöbetten çıktım kesin psikolojik bi test alayım dedim aaaa ben şok pozitif
Bfduam Bfduam Bu arada af edersiniz bir kez beyaz akıntı geldi, daha gelmedi, bi hafta oldu, bunun ne anlama geldigini net bilmiyorum. Yumurtlama veya çatlamadansa, sekiz, on gün sonra çıkar mıydı testte?
kubrakokcan Bfduam 4 gün önce yaptım negatif çıktı. Ertesi gün bir daha yaptım , pozitif çıktı. Silik bir çizgiydi, varla yok arası. Kan verdim , adetime 3 gün kala beta 54 çıktı ☺️
Bfduam Muratnannesi Senin adına sevindim pozitife dönmesine. Negatifi görünce ister istemez demorize oluyor insan, daha pozitife dönmez sanıyorsun.
aslidbd Bfduam çıkar ama kanda çıkar idrar testleri güvenilir değil bence yapsan da şüphelerin var yapmasan da
Bfduam kubrakokcan benim senin pozitif çıktığın günümde negatif çıktı (üç günüm varken), inş hayırlısı olur.
Bfduam Piremses0 inş canım benimde öyle olur. Yumurtlama adetinden kaç gün önceydi, belki o yüzden çıkmamıştır?
tospikveannesii Adetten birkaç gün önce negatifti. Adetim 3 gün gecikince tekrar yaptım özellikle bekledim birkaç gün geçmesini. Pozitif çıkmıştı 😊
kubrakokcan Bfduam Bazılarında günü geçince de çıkmayabiliyor hemen. Geç döllenme olmuş olabilir. İçinizi ferah tutun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin , kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏♥️
Ebrliii Bfduam benim adetimin üçüncü gününe kadar negatif çıktı ama farklı hissediyordum yani ne bir adet belirtisi ne başka bişey kan tahlili yaptırdığımda çıktı Allah’ıma şükürler olsun 10 haftalık olduk
Bfduam Ebrliii hayırlı olsun minik şimdiden:) Yumurtlamaya alakalı muhakkak, senin adetine yakın mıydı geç çıktı testte?
Ebrliii Bfduam adet günümde yaptım negatif gösterdi ertesi gün yine negatif gösterdi 3. Gün de gidip kan verdim
Jesca Bfduam adetimi 3 gün geçmişti test yapmıştım negatifti fakat 5 gün sonra tekrar yaptığımda pozitifti😍
Bfduam Jesca hayırlı olsun yavrunuz Allah sağlıkla kucağına alırsın inş.:) inş canım ya sanki daha hiç değişmez gibi geliyor insana. senin yumurtlama adetine yakın mıydı geç çıktı testte?
Jesca Bfduam valla canım tam hatırlamıyorum.. Üzerinden çok uzun zaman geçti şuan 35+3haftalığız.. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder 🤗❤️
Ilkim_34 Bfduam adete 1 gün kala yaptım negatifi adet gecikmesinin 8. Günü yaptım test cok silik bi çizgi belirdi pozitifti
Bfduam Ilkim_34 inş canım ya insan sanki daha hiç pozitife dönmez gibi sanıyor. Yumurtlama adetine yakın mıydı geç çıktı testte?
Nur_2013 Bfduam adet tarihimden 2 veya 3 gün önceydi erken test almıştım negatif çıkmıştı daha sonra adet tarihimden 5-6 gün sonra normal test yaptım pozitif çıktı
Ilkim_34 Bfduam yok aslında yumurtlama olduğu dönemlerde ben lekelenme gördüm adetim bitmişti ben 10. Gün tekrar 3 Gün lekelenme gördüm o aydan hic ümidim yoktu aslında hiç bi belirtim de yoktu 3 aylik evliydim aşırı bel ağrım da vardi adet olacağım sandım yine de test yapmak istedim negatif çıktı adet olcam diye bekledim 1 hafta boyunca olmayınca test yaptım pozitif çıktı gec döllenme olmuştu hatta adet geçtikten 9. Gün bile beta hcg için kan verdim 34 çıktı doktor adet tarihine yakin gebe kalmışsın yumurtlaman gec olmus dedi