Bfduam analaka geçmiş olsun tomografi için, hayırlı olsun sonra minik için:) af edersin 18 inden sonra hamile kalmış olabilir misin ilişki olduysa, belki o çıkmıştır betada?
analaka Bfduam onu bilemem canım ama geç döllenme fln demedi doktorum spn adet tarihiyle uyumlu gidiyor diyor adetten 4 gün sonra 5 haftalıksın dedi doktor
Piremses0 Kayabebekk yok canım adet olmadım olsam ondan hesaplanırdı ama adet görmedim en son adet hesaplanır o da 5 Mart tı 😊
Kayabebekk Piremses0 benim son adetim 15 eylul canim acaba ne zaman hamile kaldim son adetten once kalmis olma ihtimalim varmi yoksa ekimdemi kaldim
Bfduam Piremses0 inş banada umut oldun:) Benim af edersin pek akıntım olmaz, yumurtlamayı kasık ağrımdan anlarım. Bu ay beyaz akıntı geldi yoğun kıvamlı yedi, sekiz gün oldu, o yumurtlama olabilir mi? Öyleyse eğer testte çıkmaz di mi sekiz gün sonra?
Piremses0 Bfduam 8 gün sonra çıkmaz 14 gün sonra anca yumurtlamada ağrıdan anlıyorum bende yürüyemeyecek kadar oluyorum gebelik belirtisinde ise su gibi akıntı ve beyaz süt kesiği gibi olur bende böyle yani
Piremses0 Bfduam bu arada ne zaman yumurtladıgım belli olmuyor benim adetin 23. Günü yumurtlamışım çok şükür hamileyim pko var düzensizdi çünkü rabbim tedavisiz nasip etti isteyen herkese versin inş 😊
Bfduam Piremses0 evet pcoda öyle oluyor. Aynen şükür Rabbim artmadan vermiş. Hayırlısıyla doğumunuda nasip etsin.
Piremses0 Kayabebekk nasıl yani 7 ay önce mi adet oldun öyle ise adete bakma ultrasonda bebek söyler zaten ne kadarlık olduğunu
kubrakokcan Bfduam Bazılarında günü geçince de çıkmayabiliyor hemen. Geç döllenme olmuş olabilir. İçinizi ferah tutun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin , kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏♥️
Ebrliii Bfduam adet günümde yaptım negatif gösterdi ertesi gün yine negatif gösterdi 3. Gün de gidip kan verdim
Bfduam Ebrliii inş banada umut oldu bu post. Sende negatifi görünce daha pozitif olmaz diye düşünmüş nüydün?
Kayabebekk Piremses0 evet canim 31 haftalik hamileyim ne zaman hamile kaldigimi merak ediyirum sadece 😊😊
Ebrliii Bfduam son gördüğümde evet pozitif çıkacağından o kadar emindim ki adetim gecikmişti en önemlisi o hissiyat var ya o bilir umutlandırıyor sonuç ne olursa olsun ben bir kan tahlili yaptırayım da dedim de çok düşük çıkmıştı beta 17 iki kez kimyasal gebelik geçirmiştim bunu da öyle zannetmiştim çok ümitlendirmedim eşime bile söylemedim iki gün sonra 52 olmuştu sonra sonra arttı rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah
Piremses0 Kayabebekk oo maşallah doktor demedi mi hiç ilk haftalarda su kadarlık diye ona göre anlarsın ne zaman tutunduğğunu
Mavilotta Bfduam adete 3 gün kala negatifti. Adet günü negatifti. Sonra dayanamadım kan TESti verdim 44 çıktı 🙃
Bfduam Mavilotta ne güzel olmuş senin ya:) O 3 günlük süreçte değerlendirme olmadıysa testte çıkmadığında hamileymişsin.