Rabia_22 melissannesi bence kesinlikle hemen başlamalısın. Zaten hamilelik düşündüğün zaman 3 ay önceden başlanması öneriliyor
rgk melissannesi başlayın başlayın, ben ocak gibi kontrole gitmiştim gebelik öncesi, doktorm başla demişti başlamıştım, martta da hamile kaldım🤩
Birumuteses29 cciisseemm merhaba bende tüp bebekle 6+1 deyim bugün ama doktorum bir hafta geride diyor geç tutunma olmuş olabilir mi acaba bilginiz var mı
elfcaglar1 Esrakl1 hormonlar tavan mutfak en büyük düşmanım iki kişi olduğumuzu öğrendim doktorlar söyler söylemez risklerden bahsetti tek yumurta ikizliğinin duygular şelale siz nasılsınız 😊
Masalminik Esrakl1 7+5ten bildiriyorum. bulantı, gaz ve mide yanması ahahahahahah. Çok şükür iyiyiz bebeğim de ben de saglikliyizzzz. Siz nasılsınız nasıl gidiyorrr
Mikmikk Esrakl1 prilamı çıkartanlara yatıp kalkıp dua ederek artık hamileliğimin tadını çıkarmaya başlıyorum ()nazar değmez inşallah aminn) 6 haftadır ölüp ölüp diriliyordum bulantıdan ama iki gündür çok şükür yaşadığımı hissediyorum😍 10 haftalığız🐣
elfcaglar1 Annekusum altıncı haftada kalp atışlarını dinlemek için gittiğimiz de iki kalp atışı duyduk sonra başka doktora gittik o da teyit etti ikisini de gördük 🙃
Esrakl1 Masalminik bende 7+6 aynı durum söz konusu benim bide lekelenmem var ilaç kullanıyorım sürekli bol bolda uyku.
MuhendisHanim Rserin Adet tarihinin ilk gününe göre bakılıyor.. 9+5im ben.. 1 hafta 3 gün fark var e 19 Aralık olması normal 😄