Mikmikk Esrakl1 prilamı çıkartanlara yatıp kalkıp dua ederek artık hamileliğimin tadını çıkarmaya başlıyorum ()nazar değmez inşallah aminn) 6 haftadır ölüp ölüp diriliyordum bulantıdan ama iki gündür çok şükür yaşadığımı hissediyorum😍 10 haftalığız🐣
MuhendisHanim Mikmikk Ne güzel size prilamın faydası olmuş. Bende zerrece olmadı. Yemek yemeden bir iki saat önce içmeyi dahi denedim. O bile olmadı. 😄
zeynep_cetin07 Mikmikk merhaba tam olarak 9 haftalık hamileyim ilk gebeliğim prilamın bulantılarıma etkisi olduğunu hiç hissedemiyorum yanlış zamanda falan mı kullanıyorum diye düşünüyorum.Siz nasıl alıyorsunuz?
Esrakl1 Masalminik bende 7+6 aynı durum söz konusu benim bide lekelenmem var ilaç kullanıyorım sürekli bol bolda uyku.
Mikmikk Esrakl1 bulantılarım gitti çok şükür ama dün kahverengi akıntım oldu 10+2 yi neyden olduğunu anlayamadılar bebişte bir sıkıntı yok plasentadandır belki yat dinlen bol bol dedi Moralim çok bozuldu bir düşüğüm var daha önceden 😔
Esrakl1 https://resimyukle.io/r/vUoKjkfytr umarım yükleyebildim doktorunuz sizden bu testleri istedi mi kızlar ?
Ouzc Esrakl1 benim özel hastanede doktor istemişti ama çok yüksek tuttu fiyat 680gibi bi şeydi. Sağlık ocağına gittim hepsini yaptılar bunlarin ben istemeden.
Patilimom 7+5 im bebeğim de bnm gibi Aralık doğumlu olucak. İns sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏
Yasminys Esrakl1 benm doktorum bazilarini işaretledi bunlari burda yani özel hastanede yapman lazim dedi ücret 160 falan di sanirim . Digerlerini sağlik ocaği ücretsiz yapiyor zaten canim
Betl Annesibebegi 10 haftalık olduk tahmini 5 Aralık gözüküyor ama ilk gebelik tam gününde geldi bu napicak bakalım
elfcaglar1 Annesibebegi inşallah pazartesi kendime bi riskli gebelik doktoru buldum ona gideceğim inşallh siz nasılsınızz