Jhr468g Yasemin_35 bende kusma yok ama 7 24 safra var sürekli bulantiyla geziyorum o prilamdan bende isteyeceğim doktorumdan. Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
Yasemin_35 Jhr468g Hayatımı prilamdan önce ve prilamdan sonra diye 2 ye ayırabilirim☺️ Buna rağmen çok bulantım oluyor geceleri. Hatta 1 tane de sabah içiyorum. Benim bebeler ikiz. Belki onunla alakalıdır 😍
Jhr468g Yasemin_35 masallah allah bağışlasın evet hormonlar 2 kat daha fazla sizde. sağlıkla gelsinler insallah 🥰
melissannesi Annesibebegi bende 5 haftadayım 🐣aralık gözüküyor banada hayırlısı inş dr a gittiniz mi beklicekmisiz 6 haftayı falan
melissannesi Rabia_22 Rabia_22 bende 6 haftayı beklicem kalp atışı için o yüzden gitmedim folik asit başladınız mı siz
cciisseemm Annesibebegi Bu gün itibari ile 6+0 olduk 4 gün sonra kalp atışını duymaya gidicem inşallah sağlıkla devam ederse 21 aralık gibi doğum görünüyo🙏 Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım benim için de dua edin herşey yolunda gitsin 🐣🧿🙏
Birumuteses29 cciisseemm merhaba bende tüp bebekle 6+1 deyim bugün ama doktorum bir hafta geride diyor geç tutunma olmuş olabilir mi acaba bilginiz var mı
Sibelkrl Bizde 7+2 yiz bugün kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime Aralık ayına geliyor doğum Rabbim isteyen herkeze bu güzel duyguyu nasip etsin inşAllah🤲