Mucizemm0101 Beety26 benimde canım günlerdir yaprak sarması çekiyordu az önce pazardan yaprak aldım. Sarmaya başkalarına yardım ediyordum ama tek başıma ilk defa yapıcam inşallah olur😄😄
Yspnr Annesininkuzusu01 seftali ve karpuz cok şükür bulup yemek zor olmadi bulamayanlarin Allah yardimcisi olsun
Baobap Hiç bir şey aşermedim. Normalde nasılsa aynen devam etti canımın bir şeyler istemesi durumu. Hamileliğe bağlı bir değişiklik olmadı.
Burculi06 Annesininkuzusu01 iki ay öncesinde bende üzüm aşerdim 😅 eşim ankarayı aradı taradı buldu bir salkımına 50 tl versede değdi ☺️
Serpil-3 Annesininkuzusu01 inanmayacaksınız ama ben aşermiyorum oğlum da diyor ne biçim hamilesin insan bi kuzu pirzola falan ister diye 🤷♀️Eşim de diyor ki aman canım öyle erik falan aşerme çeyrek aşerebilirsin en azından bi işe yarar çok mantıklı😂😂🤰
Ndacgds12 Nry0682 benimde ilk aşermem sabah uyandığım gibi salça olmuştu 😂 ilk ve son oldu daha hiç aşermem olmadı 😂
prensannesi62 Annesininkuzusu01 ülker çikolatalı gofret 😂😂 daha sonra ekim ayında şeftali ve erik canım çekti 🤗🤗😂