Merveatlasnazif Annesininkuzusu01 Kabak tatlısı asermistim Balıkesir’den kirklareliye ailem göndermişti ya ne günlerdi 😂😂 aylar geçti üstünden asermesem bile herşeyi aseriyorum gibi geliyordu eşim diyordu insanlar bu kadar aseriyor mu diye 😂😂
Eso2311 Merveatlasnazif aynen ya o sorun bendede var ne görsem canim çekiyo esim diyo acaba bütün hamile kadinlar böylemi diye bende evet diyorum🤣🤣🤣
Busecnr40 Annesininkuzusu01 ilk limon aserdim 😂 sonra da sarimsak tursusu 😂 ay bulamadim diye oturup aglamistim da ertesi gun annem memleketten kargolamisti😂
Fatmaliakburak26 Portakalgeliyor benım ılk lahana turşusu sonra tavuk cıgerı daha sonra baklava daha sonra cıgkofte en son sekerpare🙈
ylzsa Erik bekliyorum biraz yemek tatmin etmiyor bi kilo yemek istiyorum bi kerede 😀buraya yazdım hakkınızı helal edin hanımlar canınız cekerse
balbocegim27 Annesininkuzusu01 şeftali Bundan 1.5 ay önceydi ama eşim saolsun buldu getirdi 2 şeftali 2 nektari yedim
DenizSayer Annesininkuzusu01 ilk erik aşerdim yedim şimdide şeftali kiraz aşeriyorum onlarıda yiycem inşallah 😂👼🏻
yaseminky Annesininkuzusu01 halawet el jibn diye bi arap tatlısı rüyamda aşerip kalktm agzımın içi o tatlıyla doluydu sanki neyseki buldum ve yedim 😂
Zezeeeyyldrm Yaseminurgirisit2007 bende üzüm 🍇 bekliyorum henüz çıkmadı onun dışındada bir şey aşermedim zaten😀
Mavi34 Annesininkuzusu01 cok ilginc ama pastörize süt aserdim ilk 😀 sonrada kabak dolması ama kabağı ağzıma bile sürmem o yüzden yemedim de. Bugünlerde de limon çok hoşuma gitmeye başladı tatlı çok severdim simdi tatlı tiksinti veriyor ekşi şeyler hoş geliyor artik