[silindi] Annesininkuzusu01 Daha hamile olduğumu bilmiyordum turşu aşerdim başkada şimdiye kadar canımın istedikleri oldu ama aşerme boyutunda değildi turşuya dayanamamıştım 😋
Metehan_ve_annesi Annesininkuzusu01 kelle paça çorbası😂 normalde hiç aramam ama hamileliğimi öğrendiğimde başka şehirde ailemin yanındaydım annem yapmıştı 3 gün gidip gelip yemiştim🤭
Krizantem_ Annesininkuzusu01 Makarna salatasi🤣 normal de de makarna pek yemem. 7 haftalık hamileydim keseyi görmüş ve kalp atışını duymuştuk hastaneden gelirken hemen garnitür ve makarna almıştım 🤣 o kadar erken aseriliyor mu bilmiyorum ama suan 32 haftalık hamileyim aylardır canım bir şeyi o denli istemedi😂
Eylul_Masal Ne alaka bilmiyorum ama peynirli baklava cekti canım ilk. Esim künefe aldi o tatmin etmedi 😂
Kaderakkes Deli gibi çiğ köfte ve et yiyordum sonra limon yedim baya erik yedim karpuz canım istiyor şuan ama daha tadı yoktur yiyemedim daha
beyzanur_kbn Karpuz asermistim iran karpuzuymus eşimin aldığıda resmen çekirdeği bile yokdu nasıl yedim hala kokusu burnumda😍🙊
Sulebebek Annesininkuzusu01 bende kiraz aşerdim hala bulamadım doğuma 2 ay var kiraz hoşafı buldum onu içtim