Cansel0694 Annesininkuzusu01 ankaradayim bazi pazarlarda oluyor ama ogün benim onu direk pismis sekilde mideye indirmem gerekiyodu.😁😁
Prensannesi5 Annesininkuzusu01 Bir Sivaslı Olarak İçli Köfte 😁Eşim avantajlı Başka Hiçbir şey İstemedim 🤣🤭
havva365 Annesininkuzusu01 afiyet olsun bebeğinize :) Bende sadece ben karpuz aşerdim sanıyordum :)))
Gul76 Annesininkuzusu01 ilk kelle laca kavurmasi deli gibi hemde allah razi olsun kaynanam ertesi gun hemen getirip yapip cagirmislardi beni bide karpuz aserdim kocamda gidip almis sagolsun onun haricinde herseyi yiyom valla
Annesininkuzusu01 Gul76 10 gün kadar önce biri yapmıştı koktu sarımsaklı bende Adanalıyım biliyorum hemen aldım yaptım yedikçe kendime geldim valla şifa olsun
benanerva Annesininkuzusu01 ben hamile oldugumu ogrenmemistim henüz 1 veya 2 gun önceydi çilekli kekstra istemişti canım. Uff hemde nasil. 5 taneyi nefes almadan yemiştim. Adetim de gecikip boyle birseyi de canım fazla isteyince 2 gün sonra test yapmıştık 💫
Gul76 Annesininkuzusu01 afiyet olsun normalde bu yasima kadar yememistim tiksiniyodum kirmizi ette kurbandan kurbana agzima bi lokma koyardim ama oğlum alt ust etti beni kirmizi eti seviyom suan tavuk ettiden tiksindim görüntüsü bile midemi bulandiriyo😊
Fatosef Annesininkuzusu01 ilk rüyamda dolma gördüm 😁 sonra mandalina. Bi ara da ciğer istiyordum şimdi de yaz karpuzu istiyorum 😁
Zelsonr Annesininkuzusu01 Bende ilk karpuz aşerdim ama tadı yoktu bir yaz tam gelse de bol bol yesek😂😋😋