Eftknc Ayva canım çekmişti çok fazla çokta sevdiğim bir meyve değil hatta hamile olduğumu da bilmiyordum bu kadar ayva çekince canım şüphelenip test yaptım çift çizgi çıkmıştı 😍
Madinanin-Annesi Annesininkuzusu01 benim kusmaldan falan hic bir sey yiyemedimki hic bir seyde cekmedi.Simdi anca toparladim oda 38haftaya giriyorum.Yani vakit olmadi asermeye😬
depsizoo Annesininkuzusu01 ilk erik aşerdim Allah ım her sene kışın çıkan erik bu sene çıkmadı ya annem halden almıştı dondurucuya atmışlar ama güzel değildi geçende kayınpederim getirdi çıkmaya başlamış artık aranan kan bulundu diye seviniyolardı 😂
Cansel0694 Annesininkuzusu01 pazi sarmasi 🙊 esime bütün ankarada aratip sonunda bulduran ben 😂😂adam delirecekti 🤗🤗
Burcuckmk Annesininkuzusu01 ben ilk karpuz istedim eşim inanmadi şaka yapiyorum sandi cunku düzgün yemek bile yiyemiyordum ama koca bir karpuzu mideye indirmistim gecen gun tekrar aldik bozuk çıktı nasil seciyorsun karpuzu 🙈
Annesininkuzusu01 Burcuckmk Canım karpuzun yanı değil tepesine doğru sararmış olacak, vuruncada ne çok dolu ne de çok boş çıkacak ses
Aysenurctn32 Annesininkuzusu01 Ben erik aşerdim rüyamda kocaman erikleri ağaçtan topluyordum. Sonra tabi 5 tane olgunlaşmamış eriğe yüksek bir miktar para verip yüzüme söylendi o zamandan beri canım bir şey çekmiyor.
aysimaninveprensinannesi Normalde sevmem ama eksi aci seyler istedi canm limon gibi vsvs. Zati canm istemese hala hamile oldumu bilmiyordum
Zumrut1996 Annesininkuzusu01 valla 25 haftayim halada yemelik kil aseriyorum 21 sipariş vercem sabun aserdim sabun yedim şimdi kil aseriyorum nasıl bir hamilelikse