Dilek58 Annesininkuzusu01 ineğin ilk sütünü şekerle puding gibi yapıp yedm bizim burda ağız bulaması derlerr 😅 benimki biraz farklı olmuş sanırım 🤣
Seferintugcesi Portakalgeliyor ben de şeftali istedim babam baya yere sordu Manisa Alaşehir soguk hava deposunda varmış ben yedim insallah sen de yersin cnm
Portakalgeliyor Seferintugcesi ❤️ Şuan kocaelindeyim kuzu izmir de ailem getiricekfi istediklerimi ama malesef kargo ile ezilip büzülücek gelmeyede hep aksilik cıktı bakalım bekliyorum inşallah nasip olur 🌸🙏🏻
ElifLeyla Annesininkuzusu01 bu ikinci gebeliğim ikisinde de hiç bişey aşermedim canım bişey istemedi hiç sadece bu ikinci gebeliğimde rüyamda üzüm gördüm eşime söyledim bulup getirmişti😂😂
meri_2015 🍅domates turşusu ve 🌽 koçan mısır haşlanmış bu ikisi dışında canım hiçbir şey istemedi 🙄 kocacım çok rahattı bu konuda 😉 zaten 32+3 olduk doğurucam az kaldı 🤣😂
Merkun Annesininkuzusu01 hamileliğimi daha bilmiyordum deli gibi pırasa yemeği istemişti canım ki normal hayatta ağzıma bile sürmem😂 Geçenlerdede yeni dünya meyvesi ☺️
Ozge2805 Portakalgeliyor ah ah şeftali bende istiyorum eşim bulmuş geçen ay fakat malesefki kötü çıktı 🙄 rüyamda sulu sulu yedim ama hala bekliyorum yemeyi
Portakalgeliyor Ozge2805 benim ağzımda tadı sulu sulu aynı karpuz gibi normaldede çok sevdiğim şeyler i canım istedi hep 🥰
zhv Ozge2805 @Portakalgeliyor @Miniginannesi123 bir kaç saat önce halk pzarında gördüm 🍑bu hafta çıkmış haberiniz olsun :)
Ozge2805 Annesininkuzusu01 aşermediğim ne kaldıki 😁 karpuz karpuz diyordum dün eşim koskoca ve bal gibi bir karpuz bulmuş 2 günde yarısını yedim valla 🙄
Glsm48 Annesininkuzusu01 lahmacun aşerdim 😅 hamile olduğumu bilmiyordum canım çok çekmişti iki gün sonra yedim
Gul76 Annesininkuzusu01 afiyet olsun normalde bu yasima kadar yememistim tiksiniyodum kirmizi ette kurbandan kurbana agzima bi lokma koyardim ama oğlum alt ust etti beni kirmizi eti seviyom suan tavuk ettiden tiksindim görüntüsü bile midemi bulandiriyo😊