Pinarylmz Beyzasenel ben 20+3 üm, ilk 19. haftamda hissettim. Resmen pıt pıt etti içerden, sanki hafifçe kapı tıklıyormuş gibi 🙂 ben otururken daha net hissediyorum ama herkesin anatomisine göre değişkenlik gösterebilir tabi.
pamuksekerinannesi SibelEmrahAcman Kız o bağırsak hareketleridir bebek daha parmak kadar bile değil 10.haftada Ne tekmesi 😂
idemTapnar Bende 16.haftadayım ama göbeğimin altında bişey dokanıyor gibi hissediyorum. Bu ikinci gebeliğim. Kızımda 17. Haftada tekme yemiştim pıt pıt diye bakalım bunda nasıl olacak
Beyzasenel Zuzu o zaman ben şimdi uzanıp biraz karnımla oynuyim🙈😂😂😂😂 belki atar ya çok merak ediyorum ve çok sabırsızlanıyorum 😂😂 çok güzel bi duygu olduğundan eminim o yüzden bir an önce hissetmek istiyorum 😂😂
Loadingbaby eylulay34 13-14 de erkek gibi dedi ama kesin değil dedi .15 de ayağı kapamıs gibi bir şey sesi. Bu hafta belli olur artık 🙂
ZelihaBuseevikel İlk gebeliğimde 20 haftalıktı hareket olduğuna emin olduğumda şimdi ise 16 17 haftadan itibaren hissediyorum sanırım tecrübe 🙈
Kaderhan69 Kizlar sasirmayin 10.cu haftada hissetmesi normal yani her bebegin gelisimi veya her annenin karin yapisi farkli oluyo cok normal. Bende ilk 13.haftamda net hissettim yani
Elfgny Kaderhan69 ay yok artık ya daha bebeğin kolu bacağı oluşmadan ne tekmesi hissediyosunuz acaba😅 Minnacık o daha
HazelBaskal Kaderhan69 hayir canim 10 da da 13 de de imkani yok 😀😀 istersen 5.gebeligin olsun o kadar erken hissedemezsin 10 da daha cinsiyeti bile belli degil cocugun😂😂
Senis Tam 18.haftada ilk kez hissettim. Ama bir kere ve simdi dört gözle bekliyorum fıstığımın birkere daha ayni hareketi yapmasini.. anlatilamayacak kadar güzel bir his.. Allahima sukurler olsun.
idemTapnar Aynen cnm bende uzandım dinledim tekme yok ama içerde bişi dolaşıyo hissediyorum. Benimkide erkek ondan mı acaba balık gibi kaydığını hissediyorum
Kaderhan69 HazelBaskal ben 11.ci haftada cinsiyetini ogrendim doktor erkek oldugunu soyledi halada oyle zaten suan 17. Haftam bitti. Doktoruma da 13. Haftamda hissettigimi soylemistim normal demisti hatta bana tatli yiyip soluna yatarsan hafifte karnini sallarsan hissedersn demisti demekki olabiliyomus yani
SibelEmrahAcman HazelBaskal uyduruyormuyuz yanı🙂 doktorumada sordum kılolukar gec hısseder zayf ve karın yapısı ınce olanlar erken hısseder cıkolata yıyıp uzanın bence ozman daha net hıssedıyorsun
HazelBaskal İlk gebeliklerde 18 den sonra hissetmeye basliyorlarmis ki 20yi buldugu bile oluyormus.ikinci gebeliklerde ancak 16 17 herhalde.ben 21.haftadayim bariz vuruyor artik 18 de hissetmeye baslamistim.simdi masaallah kimil kimil oglusum👼😍
Cigdembakar Beyzasenel 19da ilk tekmeyi hissettm 21 de netleşti tekmeleri bazı annler geç hissedebiliyor merak etmeyin sırt üstü yattğnzda dha çok hissedersiniz