Cigdembakar Beyzasenel umarm bekletmez ama bazı bebekler bahsediyor bide erkk bnmkisi daha harektli kızlar biraz daha sakin olurmş😊 sırt üstü yatp göbeğinzle kasklarnzn ara kısmına parmaklarınzla dokunun tepki verir büyük ihtimal bn net hissedene kadar sürekli öyleydim ha vurdu ha vurcak dye😂🙈
lutfiyearalik Beyzasenel bu hafta hissedersin, gaz sancısı gibi oluyor 😂 22.haftada da dışarıdan hissedilmeye başlıyor.
Beyzasenel Cigdembakar 😂 bende yapıyorum karnıma eşim uğraşma çocuğumla o canı ne zaman isterse o zaman atar diyo 🙈 ama o da benim gibi merak ediyo işten gelir gelmez onu soruyo ☺
Cigdembakar Beyzasenel Biz 23 haftalk oldk oğlum çok harektli gün içinde ama eşim nezamn elini karnıma koysa çocuğa bişiler oluyo inat ediyo tekme atmıyo😂😂😂
Beyzasenel Cigdembakar bu konuda yalnız değilsiniz içiniz rahat olsun çünkü bunu çevremden ben bi kaç kişiden daha duydum 😊 yapıyorlarmış öyle şeyler ☺☺
Kaderhan69 HazelBaskal ben 11.ci haftada cinsiyetini ogrendim doktor erkek oldugunu soyledi halada oyle zaten suan 17. Haftam bitti. Doktoruma da 13. Haftamda hissettigimi soylemistim normal demisti hatta bana tatli yiyip soluna yatarsan hafifte karnini sallarsan hissedersn demisti demekki olabiliyomus yani
SibelEmrahAcman Kaderhan69 aynen ole ama ınanmıyolar bı turlu 🙂 doktorum cıkolata yıyıp gel dıyo hareket etsın bakalım dıye ultrasonda
Zuzu Minnosunannesi içerden biri karnını kapı tıklatır gibi tıklatıyo.Benim bebeğim kız ben öyle hissetmiştim onu kimisi yılan gibi kayma olduğunu söylüyor🙈 o durumun zaten gaz olmadığını anlıyorsun emin ol.Annesin sonuçta 💕
Minnosunannesi Zuzu hemen devamı geliyomu yoksa yavaş yavaş belirginleşiyormuş hareketler. Çünkü ben 2 haftadır öyle bişey hissediyorum ama çok nadir oluyor emin olamıyorum 😊
atesinannesi ben eylulun 1 de hissettim oglumun tekmesini 20 hftaya kadar zaman var oynamasida tekme atmasıda zaten kucuk birsey oluyo karin guruldamasi gibi birseydi bende 😆 insallah sizde hissedersiniz bir an once cok guzel bir duygu
SibelEmrahAcman HazelBaskal uyduruyormuyuz yanı🙂 doktorumada sordum kılolukar gec hısseder zayf ve karın yapısı ınce olanlar erken hısseder cıkolata yıyıp uzanın bence ozman daha net hıssedıyorsun
HazelBaskal SibelEmrahAcman hayatim uyduruyorsunz yada hareket etmiyor demiyorum😀 tabiiki hareket ediyor ama kaslari o kadar kuvvetli degil henuz.heyecanla hareketni hissediyor saniyor insan o haftalarda ama degil malesef biraz daha sabredin hissedeceksinz hayirlisiyla🙏
Alinmavi Beyzasenel kesinlikme yatarken yemekten sonra uzaninca farkederdim ben hala da ayaktayken pek hareketink bilmem otururken ama en cok yatinca hareket ediyor. Hele yan yatinca yataga degen yeri tepikliyo resmen yer ac bana diye 🙂
Alinmavi Haftada bebegin hareketlerinin hissedilmesj imkansiz cunku o kadar gucu olmuyor el ve ayaklari o kadar minik oluyor ki amniyo sivisi icinde ustelik mumkun degil maalesef. Oldukca hizli buyuyen erken gelisen bebeklerde bile mumkun degil maalesef o hissedilenler bagirsak hareketleri. karin rahmin buyumesiyle birlikte form degistiriyor ve segirmeler basliyor. Bebis icerde minicik daha. Ben de 13 14 haftalikken hissediyorum saniyodum ama segirmeleri olsun minicik kipirtilari vs ama pek mumkun bir sey degil zor yani. 10. Haftada zaten degil.
Loadingbaby eylulay34 13-14 de erkek gibi dedi ama kesin değil dedi .15 de ayağı kapamıs gibi bir şey sesi. Bu hafta belli olur artık 🙂