Beyzasenel 18+2 haftalığım ilk gebeliğim ve kız geliyor ama hala tekmeyi hissedemedim ya da ben anlamadım😫😂
Ayazinannesi Beyzasenel bende 18+0 sanırım aynıyım bende henüz hissedemedim 20.haftaya kadar hissedilir diyolar ama çok sabirsizim😊
Zuzu Beyzasenel 19 da ilk pıtları hissettim.Şimdi 25 teyim bildiğin tepikler yiyorum.Yakında hissdersin sende 😍🙏
pamuksekerinannesi Beyzasenel 18.haftada tekmeden ziyade oynamasını hissettim.. 20.haftada tekmeyi çok net hissettim😍
Svde Zuzu bağırsak hareketlerinden veya başka şeylerden nasıl ayırt edicez?? Bazen bişeyler hissediyorum ama ayırt edemiyorum. 17. Haftamdaym
pamuksekerinannesi SibelEmrahAcman Kız o bağırsak hareketleridir bebek daha parmak kadar bile değil 10.haftada Ne tekmesi 😂
Beyzasenel Svde aynı şekilde bende öyle işte bazen karnımda bişeyler oluyo ama kesin bağırsak hareketlerimdir falan diyorum bi türlü çözemedim bazen de kasıklarıma doğru sanki içerden bişey itiyomuş gibi bi acı oluyo acaba diyorum 🙈😂
Zuzu Svde Beyzasenel ☺☺ Genelde içerden ritmik hareketlerle biri tıklıyo gibi hissediyordun,göbek deliğinin etrafında.Bağırsak hareketi daha çok guruldama tarzı oluyo ve emin ol anlarsın.Aniden başlıyo zaten ve zamanla tekrarlıyor
Beyzasenel Elfgny işte belki ben de tekmeleniyorum ama kesin anlamıyorum yani öyledir galiba🤨 ay bilemedim ki ya 🙈😂
Beyzasenel Zuzu bişey daha soruyim mi o zaman🙈 yatarken mi daha iyi hissediliyo ayaktayken mi ☺ Bunda bi farklılık oluyo mu mesela ☺☺
gunaynur haftada hissettim ben ☺ Bence tarifi yok bunun ama emin ol farkediyorsun onun bebişinin hareketi olduğunu 👶🏻
Pinarylmz Beyzasenel ben 20+3 üm, ilk 19. haftamda hissettim. Resmen pıt pıt etti içerden, sanki hafifçe kapı tıklıyormuş gibi 🙂 ben otururken daha net hissediyorum ama herkesin anatomisine göre değişkenlik gösterebilir tabi.
Alinmavi Beyzasenel kesinlikme yatarken yemekten sonra uzaninca farkederdim ben hala da ayaktayken pek hareketink bilmem otururken ama en cok yatinca hareket ediyor. Hele yan yatinca yataga degen yeri tepikliyo resmen yer ac bana diye 🙂