Kimkibu [silindi] kraft energy aldık çok büyük bir araba değil hafif kullanışlı tek kolla rahat acıp kapatabiliyorum.. arabamız kücük o yüzden bagaja rahat sıgıyor çok yer kaplamıyor tavsiye ederim:)
Burcuseyy [silindi] arabanız varsa çok sorun etme birde evin mesela 1. Kat 2. Kat veya asansorluyse sana külfet olmaz. Kullanışsız demeyelim ona çünkü baston hafif kullanımı rahat ama bebek özellikle yaşını doldurmayanlara bence uygun değil ve bebeğe rahat değil ben prego Impala aldım ama yaşını dolduktan sonra ihtiyaç doğrultusunda birde baston Bebek arabasi almayı düşünüyorum
[silindi] Burcuseyy asansör yok maalesef.Dediğiniz çok doğru muhtemelen traveller alıcam iyi kullanışlı 1000 1500 civarı inşallah bulurum 🙃
Zeynep_18 Glbnpk aynen ben ilk mamma panda travel sipariş ettim çok kötü geldi, sonra prego aldım memnunum
Hlyblalskl-7 [silindi] kraft trown u tavsiye ederim kesinlikle aldim ve cok memnunum travel sistemli pusetli hepsi burada 1600 e aldim 9 taksite cok arastirmistim pisman olmadim
Ozlem23 [silindi] ben joie litetrax 4 aldım henüz kullanmadım evde bikac deneme yaptım şimdilik memnunum açıp kapatmasi kolay o kadar ağırda değil kullanıcı yorumlarına iyiydi o yüzden onda karar kılmıştım
Ozlem23 [silindi] travel sistemin portbebe kısmı kapanmadigi için bagajda çok yer kapliyo bı yere gitmek istediğinizde ototbusle uçakla yada kendi arabanızla çok yer kapladığı için kullanışsız oluyo
Meyraninannesi Lorelli fiona kabin tipi aldım. Arabam yok, evimizde asansör yok ve giriş katına bırakmak istemiyorum. O yüzden tek elle kapanan hafif ve cekcekli bu modeli aldım.
ilkbebekannesi Elfznr Ben çok farklı markalar da gördüm uçağa alınan.Böyle bir sınırlama olduğuna emin misiniz?
Elfznr ilkbebekannesi ucaga alinan derken koltuk aliyorsunuz ve o arabayla da koltuk ustune oturabiliyor yoksa bagaja alinanlardan bahsetmiyorum