Ozlem23 [silindi] o arabanın tekerine gire degisiyo sanırım büyük tekerlekli birşey slirsan daha rahat kullanırsın birde tekerleklere suspansyon tarzı birsey olursa bebekte taslikli yollarda falan sarsılmaz almak istediğin modeli YouTube yaz mutlaka vardır videosu birisi almıştır ya da şirketler koymuştur
Cansuyrm35 Bugaboo cameleon aldık. Çok rahat ve konforlu bir araba. Ayrıca gerçekten çok sağlam. Bakmak isteyenlere gözüm kapalı öneririm.
Mavimomm edablgn ilk kizimdam travel sistem arabam var puseti de bn ekstra kabin tipi alicam bildigim kadariyla kabin tipi arabada yenidogandan itibaren kullanılabiliyor mus
Hlyblalskl-7 [silindi] kraft trown u tavsiye ederim kesinlikle aldim ve cok memnunum travel sistemli pusetli hepsi burada 1600 e aldim 9 taksite cok arastirmistim pisman olmadim
Zeynep_18 Glbnpk aynen ben ilk mamma panda travel sipariş ettim çok kötü geldi, sonra prego aldım memnunum
Glbnpk Zeynep_18 pregoyu önce mağazada görmüştüm ben de. Gerçekten taş gibi araba. Güven veriyor insana.
Elfznr ilkbebekannesi ucaga alinan derken koltuk aliyorsunuz ve o arabayla da koltuk ustune oturabiliyor yoksa bagaja alinanlardan bahsetmiyorum