Merarr Herkes ne kadar hızlıymış maşallah 27′de olacağım o bile çok erken gelmişti ta ki forumu okuyana kadar😂
Aryas Egemeninannesi1 Benimde 31 yaşım bence normal zamanı diye düşünüyorum yaş olarak hiç çekinme gayet normal zamanlama 👍🏻😊
btlslmn Nymphadoraa sen de bendensin arkadaşım 🤗 ben de 29 yaşındayım inşallah 30umda anne olmuş olacağım 🤲🏻
Nymphadoraa btlslmn aslında 30 olmama iki ay kala doğum yapacağım inşallah da teknik olarak 30 a girmediğim için 29 diyorum 🤣
Aryas Gmommysboy aynen ben de 31 yaşım ilk anneliğe adım atıcam nasipse 20 haftalık olduk eylülde doğumum anaokulu öğretmeniyim işti güçtü taşınmaydı derken erteledik programlayarak nasip bu zamanaymış olsun hiç bişey için geç değil bizim için de tam zamanı diye düşünüyorum 🙏🏻☺️🤗
Rumeysa_123 Aryas bencede 31 iyi geç değil hemde kendini geliştirmişsin çocuğunu da gayet iyi yetistirisin allahın izniyle
ikramomm Haticeiqra ne güzel aynen öyle bence de bende 18′ime yeni bastım sayılır hamile kalırsam 17′de kalmış olucam 🥺🥰
Mandalina91 Aryas üniversite, iş hayatı, kariyer vs bu yaşta olgun ve bilinçli anneleri her zaman takdir etmişimdir
Egemeninannesi1 Aryas üniv ,biraz çalış ,tanış, anlaş 🤣anca bu yaşa denk geldik 🤣🙏şükür tabikii daha olgun ve bilinçli sanki olunuyor hayırlısı bakalım
Aryas Kemalinannesi olsun orta yaş grubuna daha yeni adım atıyoruz saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim 31 benimde yaşım gayet memnunum ama ☺️
Kemalinannesi Aryas evet 🤲 amin sağ salim kavuşalım bebişlerimize. Her yaşın kendine ait güzelliği vardır ☺️ annem beni çok küçük yaşta doğurmuş 15 yaş var aramızda şimdi onla bana bakıyorum kardeş gibiyiz beraber büyüdük ondan erken annelik hep bi cazip gelmişti ☺️
MuhendisHanim Nymphadoraa okul olunca hayata biraz geç atılıyor insan (: bende sizdenim. 28 yaşında anne olacağım inşaAllah.. Biz henüz çok küçüğüz 6+5 iz😇
Nymphadoraa MuhendisHanim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Altın bilezik kolumuzda şükür gerisi zaten geliyor 😉