Rumeysa_123 Aryas bencede 31 iyi geç değil hemde kendini geliştirmişsin çocuğunu da gayet iyi yetistirisin allahın izniyle
Nymphadoraa MuhendisHanim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Altın bilezik kolumuzda şükür gerisi zaten geliyor 😉
MuhendisHanim Nymphadoraa çok haklısınız.. Ama benim kolumda kalacak gibi bu ufaklık çok işe gelir gibi değil :D
biyologelif A_NurYuksel yok canım ben varım 36 yaşında 2. Çocuğumu doğurmaya çalışıyorum. İlk kızımı 29 yaşında kucağıma aldım . 2. Gebeliklerim sıkıntılı oldu. Ama 19-20 li yaşları görünce çok şaşırdım çok küçük geliyor hadi biz okul çalışma hayatı ama o yaşlarda biraz daha hayatı tadıp olgunlaşıp 25 ler itibariyle anne olunabilir
Nefise9763 43 yaşında anne olucam inşallah….okudum çalıştım gezdim tozdum… canım ne istiyorsa onu yaptım…ve zamanınin bunları yaşadıktan sonra olduğunu düşündüm…çocuk doğsun bir üniv daha düşünüyorum :)
Hamisse Burcu-112 Estağfurullah abla utanılacak birsey yok bence bu işler nasip kısmet rabbim ne zaman yazdıysa o zaman oluyor cok şükür gec olmuş olabilir ama nasip etmiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🥰
DenizSayer Hamisse aslen balıkesirliyim merkez ama iş nedeniyle şu anda bitliste yaşıyorum canım sen ?
Mandalina91 Aryas üniversite, iş hayatı, kariyer vs bu yaşta olgun ve bilinçli anneleri her zaman takdir etmişimdir