Hulya28 Tam 22 yaşıma girdiğim gün anne oldum oğlumla aynı doğum günlerimiz eşimde hemen yarın tası doğum günü hep birlikte kutluoruz her sene şuan 26 yaşına gircemn 9 haftalık hamileyim🤲🏼♥️
aselnannesi Hamisse Bende 19 da hamile kaldım Eylül’de inşallah bebeğimi kucağıma alicam çok muazzam bir his 💓
Burcu-112 Ben 37 yaş olarak şuan utandım kendimden çok geç kaldım herkes ne kadar genç 😔8 haftalık hamileyim bu arada
mommasBoys Burcu-112 sizinde nasibiniz böyleymiş rabbim bu vakitte uygun görmüş neden utanıyorsunuz🤍 bu duyguyu tadamamakta var ne mutlu size şükredin 🌸
Hamisse Burcu-112 Estağfurullah abla utanılacak birsey yok bence bu işler nasip kısmet rabbim ne zaman yazdıysa o zaman oluyor cok şükür gec olmuş olabilir ama nasip etmiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🥰
Rahime63_63 Burcu-112 benim 3 çůncu 35 yasindayim 10 yildan sonra supruz oldu yaşima geç diyorlar hep doktorlar bile 🙄
Haticeiqra ikramomm 17 yaşımda anne oldum 23 yaşındayım ve ikinci bebeğimi bekliyorum . Sevmenin yaşı olmaz derler 🌺
ikramomm Haticeiqra ne güzel aynen öyle bence de bende 18′ime yeni bastım sayılır hamile kalırsam 17′de kalmış olucam 🥺🥰
Burcu-112 mommasBoys 15 yaşında kızım var ikinci olacak Allah nasip ederse 🤗teşekkür ederim güzel dileklerin için
Mandalina91 Demet52 aynı evlilik yaşı ve 30 yaş, Gözlerim bunu aradı 💙 şöyle bir forumda yazılanları okuduğumda genelleme yapmak istemiyorum ama hep erken yaşta evliliğin getirdiği sorunlar yüzünden tartışmalar, ihanetler yaşanıyor.