Demet52 28 yaşında evlendim şu an 30 yaşındayım ağustosta anne olacağım iyiki de erken evlenmemişim gayet mutluyum
Mandalina91 Demet52 aynı evlilik yaşı ve 30 yaş, Gözlerim bunu aradı 💙 şöyle bir forumda yazılanları okuduğumda genelleme yapmak istemiyorum ama hep erken yaşta evliliğin getirdiği sorunlar yüzünden tartışmalar, ihanetler yaşanıyor.
tugcetinn Hamisse İlk çocuğumu 20 yaşında kucağıma aldım onunla büyüdüm üniversite iş güç derken şimdi ikinciye hamileyim bunuda 29 da kucağıma almış olacam Allah nasip ederse ☺️
Kemalinannesi Hamisse ay bende isterdim erkenden anne olmayı 30 yaşındayım. güzel olurdu ama olmadı anca evlendim 😅 kısmetse bir iki aya gelcek
Hamisse Kemalinannesi Nasip abla gec olsunda güç olmasın Allah evlat nasip etmiş ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Aryas Kemalinannesi olsun orta yaş grubuna daha yeni adım atıyoruz saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim 31 benimde yaşım gayet memnunum ama ☺️
Elf-Brcntrk Nymphadoraa Bosver once tahsil ve iş olmalı bu devirde çalışmadan geçinilmiyor iki maaş şart Allah a sukur atandım çocuğuma en azından istediğim her şeyi alabiliyorum