Melek2654 benim eşim de dr ve doğuma giderken korseyi götüreceğiz dedi. Ilk etap için belden cırtlı ucuz bir şey aldım. Korse dikişi sarmayacak, dikişe değmeyecek. Göbeği toplayacak ki konuşurken, hapşururken, gülerken göbek sallanıp altta dikişleri acitmasin. Ilk etap için amaç göbek gitsin değil benim açımdan. 2 3 hafta sonra ödem vs de gidince yamuna belden korse almayı düşünüyorum, sortlu korseleri çıkar giy bana cok zor geliyor

Melek2654 kimi doktor daha yataktan kalkmadan taktiriyor bu annenin durumuna göre değişir bence doktoruna danış 💙

Csm evet şortlu önerilmiyor zaten ilk zamanlar için teşekkür ederim

Melek2654 bn ertesi gunu korsebtaktim hc kalmadi gobek bundada tancM Allah nasip ederse serzeryan oldum

Melek2654 Doktoruna sor canım kesinlikle buradan bir arkadaş sezaryen sonrası hemen korse taktiği için yapışıklıklar olmuş 2. Ye hamileymiş sıkıntı çektiğini yazmıştı o yüzden eğer doktorun onay verirse tak buradaki yazılara bakma.

Melek2654 korse için sezeryandan sonra doktor onay verdiğinde 15. Gün takılabiliyor canım . Normal dogumda hemen ertesi gün olabiliyor. Ben ayrem korse diye bir firmadan tayt korse ve bel korsesi aldım . Üst üste kullanacagım daha hızlı sonuç için ❤️