Eski9 minikturta o zaman yandık desene 😥 daha 2 ay var çok kötü birşey ya dün yemek yiyemedim çayır cayir yanmadan 😢😢 ilk kızımda hiç bir kere bile yanmadı bunda hergun ızdırap 🥺
SedaCeki minikturta aksine icim cok rahatliyor kucuk buzleri blenderdn geciriyorum suyumu ekliyorum oyle iciyorum
minikturta tazeaane gaviscon malesef etki etmedi bu öyle bi yanma ki anlatamam 😂 rennie yazdı bakalım yarın alacağım
seyram minikturta sorma canım sorma ya benimde mide ağrılarım oluyor kahvaltıdan sonra çok zor Allah yardımcımız olsun 😷 cinsiyetimiz de erkek olacak inşallah sizin cinsiyet nedir? 🙂
tazeaane minikturta canım banada rennie etki etmemişti yarım saat geçiyo sonra yine alev alev ama bugün gavıscon canımı satın aldı diyorum eşime. İnşallah en kısa zamanda rahatlarsın
minikturta tazeaane amin inşallah sekerim 😘 26. Haftaya kadar gaviscon hayatımı kurtardı ama bu yanmaya malesef en fazla yarim saat etki etti 🤦♀️ inşallah rennie de bana iyi gelir 😀
Fatmakba @minikturta canim bana soğuk süt çok iyi geliyor hemen geçiriyor şiddetle denemeni tavsiye ediyorum çok iyi geliyor ama soğuk olsin
minikturta Fatmakba ah canına yandigim kardeşim keşke süt bulandirmasa da söyle dolaptan çıkarıp kafama diksem😀
Fatmakba @minikturta Allah bagislasin cnm benim 33 bende miden hala bulanıyor mu bi seferlik dene yanma geçiyor çünkü
minikturta Fatmakba geçmişti ama 26 da 27 de geri başladı neden oldu anlamadım 🤦♀️ seninkini de Allah bağışlasın az kalmis sana 💜 gündüz bi deneyim olmazsa çok ozledim sütü kafaya dikmeyi😀