Demirbaby buseskzn çok şükür canım bende bugun gittim kese göründü herşey normal çok şükür 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için 🌸 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aslhn18 Ozllemmm canım merhaba haber et diye yazdım bugün keseyi gördük çok şükür 15 gün snra kalp atışı duycaz bakalım 🙏🏻
Kubra411 Aslhn18 bende bugün keseyi gördüm hatta geç döllenme olmuş normalde 6+2 olması gerekirken 4+6ymış bugün beta larda ilk öğrendiğimde düşük çıkmıştı başına gelen tüm arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum 💖
Ozllemmm Aslhn18 yaa çok sevindim🥰 aramızda iki hafta var. Ben de iki hafta önce kese gördüm. Pazartesi kalp atışı🥰yabanmersini oldu benimki
Ayseyavuz sevgimurat bunda DHA hastaneye gtmedin 5 +0 grunuyo dye Perşembe gtcem diğer oğlumda 4+3 len keseyi 6+4 Ken bebeklerini grdumikizdi brini kaybettm hatta
Aslhn18 Kubra411 ohh masallah benim de kızım gec döllenme olmuştu dert etme yani olabiliyor öyle şeyler
ozlem48gs 2kizanasi ben de aynı durumdayım kızım 10 aylık son adetim 11 Mart 😂😂😂 nasıl başaçıkabildin mi bu olaya ben hala alışamadım kızım erken bırakırsa emzirmeyi diye 😔
2kizanasi ozlem48gs Bilmem şimdilik emiyor bakalım, doktorumda ebemde ilk 3 ay bilmez bile emzirebilirsin dediler yani emdiği kadr emziririm ☺ Tandem yapmayı çoook isterim ama işte Hayırla gelsinler oldu bi kere 🐣
sevgimurat Ayseyavuz Çarşamba günü gideceğim.Hadi ya çok üzüldüm ☹️ Çarşamba günü gideceğim kalp atışı için gel demişti artık o zaman belli olacak
sevgimurat kivirciginannesi Dün gittim gözükmedi 52 kg yım.Kendi doktorum Çarşamba günü geleceksin dedi dün ben başka doktora gittim
ozlem48gs Derinim2203 programda 6 hafta 1 gün gösteriyor ama 😂😂😂 kadın doğuma gitmedim daha birkaç hafta sonra gidip kalp atışını duymak istiyorum 🙈 2. Bebeğin mi senin de ?
Aslhn18 Ozllemmm masallah cok sevindim senin adınada canım 🥰 15 gün sonra gel dedi banada 7.ci haftam oluyor diyorum bi 9 hafta yapayım 😀
123a Merhaba hanımlar bişey sormak istiyorum 6+4 deyim progestan 200 mg kullanıyorum ama kahve rengi lekelenmem durmuyo sabah kesiliyorsa akşam gene aynı Buda beni korkutuyo biraz böyle bişey yaşayan var mı?
Dfdfdfdf60- kivirciginannesi 123a bebegın kalp atısını duydunuz mu benımde 6+4 ama progestankullanmıyorum kalp atısını duydum ben
Rukiye24 123a benimde öyle canım gün içinde illa bir iki kez bir miktar normal akıntı ile karışık oluyor kahve rengi bende hem progestan hap hemde iğne kullanıyorum bol bol soluma yatıyorum hep yatıyorum hatta
ozlem48gs 2kizanasi ben de gördüm tandem diye birşey varmış . Gittiği yere kadar emzireceğim inşallah doğuma kadar emer 🙈
123a Dfdfdfdf60- evet duydum pazartesi tekrar kontrole gidicem doktor verdi bana lekelenmem oluyo diye sizde oluyo mu