• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

buseskzn çok şükür canım bende bugun gittim kese göründü herşey normal çok şükür 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için 🌸 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ozllemmm canım merhaba haber et diye yazdım bugün keseyi gördük çok şükür 15 gün snra kalp atışı duycaz bakalım 🙏🏻

Aslhn18 bende bugün keseyi gördüm hatta geç döllenme olmuş normalde 6+2 olması gerekirken 4+6ymış bugün beta larda ilk öğrendiğimde düşük çıkmıştı başına gelen tüm arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum 💖

Kubra411 ohh masallah benim de kızım gec döllenme olmuştu dert etme yani olabiliyor öyle şeyler

2kizanasi ben de aynı durumdayım kızım 10 aylık son adetim 11 Mart 😂😂😂 nasıl başaçıkabildin mi bu olaya ben hala alışamadım kızım erken bırakırsa emzirmeyi diye 😔

sevgimurat bunda DHA hastaneye gtmedin 5 +0 grunuyo dye Perşembe gtcem diğer oğlumda 4+3 len keseyi 6+4 Ken bebeklerini grdumikizdi brini kaybettm hatta

Aslhn18 yaa çok sevindim🥰 aramızda iki hafta var. Ben de iki hafta önce kese gördüm. Pazartesi kalp atışı🥰yabanmersini oldu benimki

Merhaba hanımlar bişey sormak istiyorum 6+4 deyim progestan 200 mg kullanıyorum ama kahve rengi lekelenmem durmuyo sabah kesiliyorsa akşam gene aynı Buda beni korkutuyo biraz böyle bişey yaşayan var mı?

ozlem48gs Bilmem şimdilik emiyor bakalım, doktorumda ebemde ilk 3 ay bilmez bile emzirebilirsin dediler yani emdiği kadr emziririm ☺ Tandem yapmayı çoook isterim ama işte Hayırla gelsinler oldu bi kere 🐣