sevgimurat Ayseyavuz Dün gece mide yanmasından dolayı doktora gittim hala kese gözüküyor dedi sadece hatta Çarşamba gününe kalp atışı var ama kendisini bile daha görmedik kalp atışını nasıl duyucaz biraz korktum açıkçası.Kacinci haftada gorucez sizler kaçıncı haftada gördünüz
Fatmakara97 Zehrabggg 2 günde bir gitseydin bari canım hergün gitme psikolojin kötü etkilenebilir. Artışın iyi gibi 1 hafta sonra tekrar git derim
123a sevgimurat bendede öyleydi kendisini görememiştik doktor bi hafta sonra gel dedi hem Bebeği hem kalp atışını gördük çok şükür içinizi ferah tutun
Esmeriminannesi Ebrumrc kivirciginannesi benımde aynı 4+4 beta hcg 2926 cıvarında cıktı dün normalmı çok kasık agrım oluyo
Zeycaannn İyi günler hanımlar 🥰 Bugün ilk kan testini yaptım sonuç 5000 çıktı sizce bebek görünür mü ? Hastaneye gitmişken bebeği de görmek istiyoruz bilgisi olan var mı ?
Zeycaannn Ayseyavuz uygulamaya göre bugün 5.haftaya girdim ama ilk kez kan testi yaptım bugün dediğim gibi çıktı kese kesin görünür biliyorum ama bebek görünür mü sizce